Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DONDAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam jakieś dziwne ściny w grze (LoL). Gram sobie gram aż tu nagle ścina i obraz sie nie rusza nie ma dźwięku a moge jedynie myszką ruszać, skróty klawiszowe nie działają. ścina trwa z minute i nigdy nie wiem kiedy sie zetnie. Wcześniej było wszystko OK a teraz dzieje sie to codziennie. Wiecie może jaka jest tego przyczyna i jak to naprawić?

Opublikowano

Proble w tym, że kiedy próbuje włączyć aktualizacje karty graficznej to pokazuje że błąd i sie wyłącza.

To wejdź na stronę producenta twojej karty i tam pobierz sobie najnowsze sterowniki.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Grałem właśnie runde i znowu to samo. co chwile jakieś ściny a zrobiłem wszystko co mówiliście :(   Co mam robić?

Może to coś z kompem a nie z LoL?

Opublikowano

Możliwe że jakis proces okresowo zwiększa swoje zapotrzebowanie, dzięki czemu po prostu "zamula" twojego kompa. Proponuje użyć CCleanera, a następnie przeskanować komputer twoim antywirusem (oczywiście jeżeli widać owy proces na liście procesów to wyłączyć i usunąć, powinno pomóc i nie trzeba skanować i się p******** z tym). Jeżeli myślisz że to LoL - to naprawdę wątpie, obstawiam wirusa bądź komputer. Dodaj jeszcze od jakiego czasu to występuje?

Opublikowano

Zaczeło sie tak dziać od jakiś 3 tygodni.

Możliwe, że Twój sprzęt zaczyna się nieco grzać, możesz mieć niewystarczające chłodzenie.

Kontroluj temperatury GPU/CPU podczas gry, być może w tym leży problem.

Opublikowano

Mam 2 propozycje:

1:Usuń system32/syswow64 (nie polecane)

2:Zrób format kompa (polecane)

Do autora... jak zrobisz to co w punkcie 1, to możesz pożegnać się z systemem.

Dodatkowo pragnąłbym uświadomić Cię, że format nie jest jedynym rozwiązaniem na zaistniały tu problem.

Opublikowano

Masz praktycznie to samo co ja , wiec bylo poprostu za duzo syfu na PC , na nowo zainstalowalem Windowsa i smiga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...