Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem i z tego co wiem to nie tylko ja manowiec nie mogę się zalogować na serwer 

ExtremeMT2 podczas połączenia jest napisane  ,,nie można się zarejestrować z nieznanych powodów''

​czy ktoś może ma ten sam problem ? nawet nie wiem gdzie z tym się zgłosić a oryginalny temat został zamknięty proszę o szybka odpowiedź  z góry dziękuje. 

serwer jest on nowe konta się mogą zalogować ale wczorajsze już nie 

Opublikowano

Możliwe, że na serwerze występują błędy połączenia internetowego, lub pliki są po prostu nieaktualne. Spróbuj pobrać najnowszą łatkę.

Opublikowano

Witam mam taki problem i z tego co wiem to nie tylko ja manowiec nie mogę się zalogować na serwer 

ExtremeMT2 podczas połączenia jest napisane  ,,nie można się zarejestrować z nieznanych powodów''

​czy ktoś może ma ten sam problem ? nawet nie wiem gdzie z tym się zgłosić a oryginalny temat został zamknięty proszę o szybka odpowiedź  z góry dziękuje. 

serwer jest on nowe konta się mogą zalogować ale wczorajsze już nie 

Mam taki sam problem od 5 rano nie moge sie polaczyc do teraz i nadal nic Yuu nie odpisuje na posty nawet na pw

Możliwe, że na serwerze występują błędy połączenia internetowego, lub pliki są po prostu nieaktualne. Spróbuj pobrać najnowszą łatkę.

Serv sieci xnx nie maja łatek i patcherów

Jaki jest status serwera na stronie?

Na stronie pokazuje ze jest on, chanele dzialaja ale nie moga sie zalogowac osoby ktore zarejestrowaly sie przed startem i wczoraj

fiu1ic732dps.png

Opublikowano

Ograniczone pole dostępu do serwera jednym słowem musicie czekać na otwarcie portów przez admina i normalne logowanie będzie :)

Opublikowano

Ograniczone pole dostępu do serwera jednym słowem musicie czekać na otwarcie portów przez admina i normalne logowanie będzie :)

Znająć życie pewnie długo to zejdzie jak administratorka nie odpisuje na pw i na posty xD

Spr otworzyć jako administrator i zgodność z WIN XP jeśli masz win 7

Czytaj uważnie osoby które zarejestrowali  przed startem i wczoraj nie mogą wejść na serv a na nowych kontach można

fiu1ic732dps.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...