Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wywoływanie dusz Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wolałabym, aby dusze jednak nie istniały... albo istniały, ale w jakimś własnym zamkniętym świecie.

Wyobrażacie sobie, że bierzecie prysznic i patrzy się na Was kilka duchów? Haha :D

Opublikowano

Ja w to wierzę i miałem jako taką styczność.

I nie wywołałbym nigdy ducha/duszy, to jest zbyt duże ryzyko.

Mam z bliskiej rodziny wujka egzorcystę, widziałem filmy,zdjęcia..

Nie chcę mieć z tym styczności nigdy w życiu. 

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nie wierzę w to, a nawet jak by trzeba było wywoływać to jak dla mnie zbyt duże ryzyko.

by Neosieł

Opublikowano

Sam kiedyś próbowałem przywołać demona, na moje nieszczęście - udało mi się. Nie podam wam jednak inwokacji której użyłem, gdyż nie chcę abyście przechodzili przez to co ja. Pewnej nocy jak już pisałem udało mi się go przyzwać, stawił się w moim pokoju, ciężko mi nawet opisać jak wyglądał, powiem tylko, że nie chciałbym już zobaczyć tego, co wtedy widziały me oczy. Demon usiadł na łóżku i spokojnym głosem przedstawił się - z wiadomych względów nie podam wam jednak jego imienia. Spytał czemu go wezwałem, a ja nie wiedziałem co odpowiedzieć, patrzyłem tylko na niego jak wystraszony szczeniaczek. Wtedy wstał i okazało się, iż jest gigantyczny, garbił się, aby zmieścić się w moim pokoju. Wydawało mi się, że zajmuje całe pomieszczenie, przytłaczał mnie swoją wielkością. Skoro mnie już wezwałeś, to może masz jakieś pytanie, pytaj śmiało - rzekł spokojnym głosem. Zebrałem się w sobie i zadałem pierwsze pytanie jakie wtedy przyszło mi do głowy. Spytałem demona: A srasz? Demon odpowiedział, że tak, czasami mu się zdarza, po czym zaczął się śmiać. Nie wytrzymałem i również wybuchnąłem gromkim śmiechem. Staliśmy tak i pękaliśmy ze śmiechu. Gdy się uspokoiliśmy, demon spytał czy może skorzystać z komputera, odpowiedziałem, że pewnie, nie ma problemu. Demon odpalił kompa, wszedł na twarzoksiążkę i sprawdzał tam coś dość długo po czym pożegnał się i wyszedł. Od tamtej pory nawiedzał mnie regularnie, zajmował komputer i opalał mnie ze szlugów. Naprawdę nie polecam. Ostrożnie z okultyzmem, z tego naprawdę nic dobrego nie wynika, możecie co najwyżej napytać sobie biedy.

Opublikowano

choroba psychiczna to nie opętanie 

a za odpowiedni ilość $$$ mógłbym przedstawienie odwalić... I wszystkie babcie z wioski by co łaska wujowi niosły :P

Opublikowano

choroba psychiczna to nie opętanie 

a za odpowiedni ilość $$$ mógłbym przedstawienie odwalić... I wszystkie babcie z wioski by co łaska wujowi niosły :P

tylko, że przez chorobę psychiczną nie zrobić takich rzeczy z ciałem.

sell klucze aktywacyjne cs go za psc i skiny 

Opublikowano

Nie wierzę w to.  Dla mnie to jest bez sensu

Dla mnie też. Też to nie wierzę.

Nic więcej nei będę do tego postu dodawał. Kieruj siępostem od @Rhide

bez gif

Opublikowano

Coś w tym jest :) hyhy jeśli chodzi o osoby opętane jest to 100% prawdą to i w tym co napisał autor tematu też może być :)

Opublikowano

Tylko złe dusze mogą pozostać na ziemi tzw błąkać się.
Co do wywoływania duchów, ja na twoim miejsciu bym nie próbował bo narobisz sobie problemów najgorzej jak zostaniesz opętany. 

Deus vult

Opublikowano

Ducha sobie przywołasz jedynie wtedy jak sobie go wkręcisz.

Albo jak kwas się dobrze wkręci.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Admin Cienia
Opublikowano

No duszy nie wywołasz, jedynie ducha. Może nie wierzę w duchy ale osobiście przeżyłem parę niewytłumaczalnych sytuacji we własnym domu i nie wiem skąd to. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

No duszy nie wywołasz, jedynie ducha. Może nie wierzę w duchy ale osobiście przeżyłem parę niewytłumaczalnych sytuacji we własnym domu i nie wiem skąd to. :)

Opowiesz coś więcej? Jestem ciekaw. ;)

Opublikowano

Nie wierzę w duchy, i każdemu kto wierzy radzę albo zmianę dilera, albo odwiedzić psychologa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...