Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban W Grepolis

Chejka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Dostałem bana w grepolis za to że nie zgłosiłem współdzielenia łącza internetowego.A tak na prawdę nikt oprócz mnie nie korzysta z tego samego komputera (mam jeden komputer) a tym bardzie to jest dziwne że nieraz pokazywało mi się "Gracz nie istnieje" czyli ktoś siedzi na moim koncie.

No dobra jak byłem u kolegi (też w to gra) to włanaczłem no ale przychodziłem do niego raz na miesiąc.

I jeszcze coś,to nie tylko ja mam bana i kolega tylko jeszcze kilka osób.

To tekst admina który mnie zbanował:

Niezaznaczone dzielenie łącza pomiędzy: konra111, marcianek555, Patry1111, Atryda72, peter00, władca, marsian, Remub, po200. Ponieważ jest to pierwsze takie wykroczenie, otrzymujesz bana na 5 dni z ochroną przed atakami (możliwość restartu - zaczęcia gry od nowa w każdej chwili). Wszystkie konta zostaną odblokowane

Teraz takie pytanie jak omnąć tego bana?

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

odświeżam

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No niestety nic nie poradzimy. Zostaje jedynie pisać do modów greo. Ciekawe czy wszystkie konta na jednym serwie :D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...