Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ?

Joseito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Za tydzień wyjeżdżam jak zwykle z kumplami na 2 tygodnie nad jezioro na Słowację, i potrzebuję pomysłu aby zrobić z nich bekę ( ma boleć )

Muszę im oddać ponieważ rok temu ciulasy gdy spałem przypalili mnie 3 papierosami, oczywiście ślady są do dziś i nadszedł czas aby im oddać tylko potrzebuję dobrego pomysłu co zrobić :)

Możecie je podsuwać w tym temacie - pamiętajcie ma boleć :)

Każdy pomysł Lajkuję.

u6pv.jpg

Opublikowano

Plaster na nogi, następnie oderwij.

Możesz też ich budzić co dziennie.

Tzn., że bierzesz garnek na łeb, dajesz kija do rąk i walisz w wiadro. Poskutkuje.

4576114072608801224474.png

Opublikowano

Fajnych masz "kumpli".

#top

Rozgrzej w piecu/grillu jakiś metalowy przedmiot z wzorkiem(bekowym) przy pomocy takich szczypawic, jak będą już czerwono-pomarańczowe albo zauważysz inną oznakę tego że wystarczy to wypal to komuś na ciele, najlepiej sytuację ustaw tak żeby wyglądało to na przypadek.

Opublikowano

Nawrzucaj na ich twarzach śmieci jakieś, i jak się obudza, trzepią - to dopiero beka będzie.

bez gif

Opublikowano

Jak śpicie w namiotach to podpal ich namioty. :>

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Jak śpicie w namiotach to podpal ich namioty. :>

Ale pytanie sie teraz nasuwa - czy oni będą spali w jednym namiocie - czy w 4ech, więcej osobnych NAMIOTACH.

Nie wiem z iloma @Joseito jedzie osobami ((kumplami)) zaagranice, bo w 1szym poście nie wspomniał o tym. Napisał tylko to:

Muszę im oddać ponieważ rok temu ciulasy gdy spałem przypalili mnie 3 papierosami, oczywiście ślady są do dziś i nadszedł czas aby im oddać tylko potrzebuję dobrego pomysłu co zrobić :)

Czyli dobrze mówię - 4 osoby - on i jego 3 kumple. Ale moge się mylic.

bez gif

Opublikowano

Przygotuj sobie pojemnik ze sperna i dodaj im do jedzenia

Piszę się *spermą* - poprawiam teraz ten wyraz za Ciebie

Liczę na LAJKI. :)

bez gif

Opublikowano

dzieki kolego

Ależ proszę Cię bardzo. :)

Ja każdemu pomagam bez wyjątku. :)

bez gif

Opublikowano

Możesz polać ich wrzątkiem, podczepić ich śpiwór pod samochód i możesz odjechać (o ile masz/macie samochód). =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...