Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xperia M2 - zmiana tła/motywu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam pytanie odnośnie telefonu Xperia M2.

Da radę jakoś zmienić motyw w tym telefonie? Nie chodzi mi tylko tapetę i ekran blokowania czy coś tam... Chcę aby wszystko w menu było na czarno, spis kontaktów, klawiatura podczas pisania sms'ów oraz klawiatura do wpisania nr. gdy chcę do kogoś zadzwonić.

Chodzi mi o taki wygląd

http://imagizer.imageshack.us/a/img846/2294/blacksn.png

http://imagizer.imageshack.us/a/img829/6312/75423223.png

Telefon posiada moja Mama, jest już starszą osobą i ma problemy ze wzrokiem, dlatego też aby sprawnie korzystać z telefonu woli mieć wszystko na czarno z białymi literkami/cyframi.

Rootowanie raczej nie wchodzi w grę, może są jakieś aplikacji czy tam lunchery(nie znam się)?

Telefon miałem dosłownie dzisiaj przez 10 minut w ręce jak odwiedziłem rodziców, poszukałem trochę po menu, chwilę po sklepie Play ale nie zdołałem zrobić nic. Myślałem, że zwykła zmiana motywu tutaj się sprawdzi jak przy moim WT19i ale okazało się inaczej.

Jest ktoś w stanie mi pomóc?

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jeśli nie ma w ustawieniach, to niestety Launcher nic nie zmieni. Zmienia tylko wygląd pulpitu i menu aplikacji. Z rootem zainstalowało by się motyw na cały system (o ile taki jest).

Nie masz przypadkiem w ustawieniach opcji "kolory w negatywie"? U mnie jest w dostępność.

A Big Launcher nie wchodzi w grę?

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...