Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Pakiet jezykowy windows 7

kosmo53

Pytanie

Opublikowano

Czesc, z gory przepraszam za bledy ortograficzne, ale ostatnio musialem przeinstalowac windows 7 na inna wersje. Mam teraz jakis chinski systam Windows 7 X4 

http://www.youtube.com/watch?v=zff-ju-_1Os

I mam problem. Przy instalacji systemu, windows zostal sam aktywowany. Zostala wylaczana usluga Windows Update, przez co nie moge pobrac aktualizacji i pakietu jezykowego polskiego. Zmienilem typ klawiatury na polski, ale i tak nie moge pisac polskich znakow. Problem w tym, ze probowalem juz wielu rzeczy, by miec polskiego windowsa, ale bazskutecznie, prosze was o pomoc. Oczywiscie leci +.

Drogi Adminie/Modzie, nie wiem czy to odpowiedni dzial. Spieszylo mi sie i nie chcialo mi sie szukac juz po forum, poniewaz jest z 1000 tych dzialow, a mam jeszcze duzo na glowie, prosze go umiescic w odpowiednim dziale, jezeli jest on zly.

sygna.png

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja nie widzę żadnego problemu , skoro masz piracki windows do tego aktywowany z dostępnym tylko jednym pakietem językowym do tego nie polskim, zablokowanym windows update  to nie wiem na co liczysz, na linki do następnego windowsa z piracką polską wersją ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Pierwszy raz spotykam się z taką wersją a raczej "podróbką" windowsa.Pirat czy oryginał?

Kazda podrobka to pirat, windows to szstem zamkniety.

ja nie widzę żadnego problemu , skoro masz piracki windows do tego aktywowany z dostępnym tylko jednym pakietem językowym do tego nie polskim, zablokowanym windows update  to nie wiem na co liczysz, na linki do następnego windowsa z piracką polską wersją ?

Ja nie pytam sie o linki do windowsow tylko o jakas porade dotycyaca tego.

sygna.png

Opublikowano

chyba logiczne że forum tej pirackiej wersji, pewnie jest napisane jak doinstalować pakiety językowe skoro nie znalazłeś rozwiązania na google

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Zacznijmy od tego ze traktujecie człowieka jak śmiecia tylko dlatego ze szkoda mu 300zł na nowego windowsa. Wracając do tematu, Użyj Vistalizator może pomoże

http://www.froggie.sk/

Nie daje skanu bo to strona developera.

A tu masz jak go używać.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

człowieku zastanów się co piszesz nim walniesz głupotą.   wersje pirackie z wykasowanymi dodatkami językowymi często uniemożliwiają instalacje innych pakietów albo utrudniają potrzeba instalacji dodatkowych programów czy pakietów z instalki windowsa które zostały usunięte z niej.

jak chce doinstalować jakiś język  to niech szuka u źródła ( forum, strona modu windowsa )  opisów jak to zrobić i co doinstalować bo zostało usunięte z normalnej wersji systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Ty sam chyba nie wiesz o czym piszesz...

Na instalce nie ma wszystkich języków zazwyczaj jest tylko język kraju w którym kupiłeś windowsa. Co nie oznacza że języki zostały wywalone. Po prostu nie było ich na płycie. A tak w ogole co mają usunięte pakiety języków do instalowania ich?

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

jak widać to ty kompletnie nie masz pojęcia jak zbudowane są instalki windows multilanguage , każda zawiera wszystkie podstawowe pakiety językowe w sobie uaktualniane potem przez windows update, instalator ustawiony jest tylko na instalację konkretnego języka.

akurat ta płytka zawiera pełen pakiet języka angielskiego + podstawowe KAŻDEGO języka w tym i polskiego

jak widać nie dość że nie ma po polsku, ma piracką wersję windows to jeszcze nie potrafi zainstalować po polsku

p.s. u mnie działa normalnie po polsku po wpisaniu klucza z windowsa który mam w laptopie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...