Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagrałbyś?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam pytanie do was. Zagralibyście na serwerze inspirowanym grą "Slender"?

Opublikowano

Napewno bym grał, mógłbyś zrobić to na zasadzie Vampirez ;) Bardzo oryginalny pomysł, podoba mi się! Zagrałbym na 100% i może ten serwer zaliczałby się do Minigames :D

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@Ridller Jak by zrobił to na zasadzie Vampirez to by już nie był to orginalny pomysł a do tego miałby z tego powodu hejty typu "Nie umiesz nic sam wymyślisz tylko zgapiasz od... tryb Vampirez"

d63.png

Opublikowano

@TheBeden źle się wysłowiłem, mogłem to bardziej rozpisać. Miałem na myśli mgłę czarną z VampireZ dodaną do tego trybu Slender Man ;)

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

Są już tego typu serwery, lecz nie chcę Ciebie zniechęcić ale zrobić inny projekt jakiejś gry np: SCP.

Po prostu nie ma sensu robić kolejnych plagiatów jestem osobą, która jest przeciw temu.

Opublikowano

Jeśli już robisz slendermana, to dorzuć mroczniejsze tekstury, ten charakterystyczny dźwięk gdy jest blisko lub dodatkowo jakieś efekty. Bo zwykły enderman z ustawieniami to lipny. Jeśli będzie to o co proszę (nie wymagam modów, tylko straszniejszej gry i tekstur), to zagram na pewno.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHardSee czy widziałeś gdzieś połączenie pluginu i Command Bloków? Wystarczy parę Command Bloków na mapie z zegarami i komendą "/testfor".

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngHardSee czy widziałeś gdzieś połączenie pluginu i Command Bloków? Wystarczy parę Command Bloków na mapie z zegarami i komendą "/testfor".

Wystarczy parę Command Bloków na mapie z zegarami i komendą "/testfor". <-- command bloków nie używa się na takich serwerach :)

Pomysł spoko ale jak command bloki to już wiem że coś się zepsuje

Opublikowano

Zagram, tylko żeby to było dopracowane a nie że walniesz endermana bez tekstur i uciekajcie sobie. Możesz też zrobić serwer z herobrine, który też się da zrobić bez modów.

Opublikowano

_uiuin_ nie wszystko musi być zepsute :) Jeśli będzie dopracowane to nic nie będzie zepsute. :)

Opublikowano

_uiuin_ nie wszystko musi być zepsute :) Jeśli będzie dopracowane to nic nie będzie zepsute. :)

3 graczy naraz stanie na płytce i lipa nie zadziała na wszystkich z @p a jak dasz @a i odległość to będą gracze narzekać że ich samo tepa

Opublikowano

Zależy czy plugin na tego "slendera" byłby ogarnięty bez lagów i bugów oraz żeby rozgrywka miała sens ;) A tak wgl ciekawy pomysł! Chętnie bym wbił! :P

HLpSgK.jpgA like sam sie da!?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...