Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwana Ekipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]h

Witam.

Poszukuje:

ClientMastera

Technika

Questera

Posiadam pliki hard ok. 80% skonczone.

gg;45664239 wszystko gg:)

Opublikowano

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]

[PB]h

Witam.

Poszukuje:

ClientMastera

Technika

Questera

Posiadam pliki hard ok. 80% skonczone.

gg;45664239 wszystko gg:)

Możesz napisać co się znajduję w tych plikach? Jakieś gotowce edytowane?

Opublikowano

Nie polecam tego człowieka..po pierwsze kompletnie nie zna się na rzeczy po drugie te pliki są kradzione po trzecie robi serwer tylko dla kasy i nic więcej.

Opublikowano

Nie polecam tego człowieka..po pierwsze kompletnie nie zna się na rzeczy po drugie te pliki są kradzione po trzecie robi serwer tylko dla kasy i nic więcej.

kazdy server jest dla kasy, co do niego nie znam wiec nie ocenie, ale patrzac na jego ogloszenie to poziom faktycznie jest ;)

Opublikowano

kazdy server jest dla kasy, co do niego nie znam wiec nie ocenie, ale patrzac na jego ogloszenie to poziom faktycznie jest ;)

Serwery są dla kasy ale po to żeby je opłacić i reszte wziąść dla siebie a on chce zarobić na starcie i zwiać wiem co mówie bo miał być jego serwer ale padł bo ludzie nie dali się robić w bambuko ;)

Opublikowano

tak jak mówiłem.

nie polecam, tamten pseudo technik się wycofał? jesteś kompletnym zerem, a z tego yt to lepiej odejdź, no w sumie nic nie nagrywasz to jakiś plus, padniecie na starcie, w dodatku ty gówno umiesz, tyle mi wystarczy żeby nie polecić.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Serwery są dla kasy ale po to żeby je opłacić i reszte wziąść dla siebie a on chce zarobić na starcie i zwiać wiem co mówie bo miał być jego serwer ale padł bo ludzie nie dali się robić w bambuko ;)

Co ty pierdolisz , serwer moj nie powstal pliki nie kradzione mam pozwolenie , Sponsoruje ten projekt.

Opublikowano

Co ty pierdolisz , serwer moj nie powstal pliki nie kradzione mam pozwolenie , Sponsoruje ten projekt.

Sponsorujesz ?! jak ciebie nawet na mikro nie stać normalne a ty chcesz kupic maszyne pod serwer? człowieku...twój serwer nie powstał bo technik się wycofał gdy zobaczył że wszystko on robi a nie ty .

Opublikowano

Sponsorujesz ?! jak ciebie nawet na mikro nie stać normalne a ty chcesz kupic maszyne pod serwer? człowieku...twój serwer nie powstał bo technik się wycofał gdy zobaczył że wszystko on robi a nie ty .

Co do technika to właśnie ja się wycofałem z jego wcześniejszego projektu. Wchodzi raz na pare dni. Umie same podstawy. Odradzam współpracy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...