Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co najbardziej Cię drażni w grze?

Kelevra™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj możecie się 'wyżalić' co Was najbardziej w grze denerwuje.

A co mnie denerwuje?

• Tak właśnie, przywłaszczanie sobie elit, tym samym ksucie.
  • Na mapkę na przykład poziomu maks 50 lvl wchodzi 150 by bić innych graczy i zyskiwać punkty honoru...
  • To, że od dłuższego czasu w Ithan najczęstszym zdaniem wypowiadanym przez 1/3 graczy jest: "Mogę prosić o błogo?"
  • To, że od dłuższego czasu w grze pojawia się dużo osób niepełnoletnich dzięki czemu zaniżają podział wiekowy całej grze...
  • Jak wiadomo osoby niepełnoletnie ( mam na myśli tu osoby o wieku typu 14,15,16 lat... No ogólnie gimbaza ) nie za bardzo umieją się wysławiać i lecą tylko teksty typu "PvP? Boisz się?"
  • Lagi :x

Teraz Wasza kolej :P

Opublikowano

• Ludzie przerzucają eq z 2 konta i są kozakami.

Przychodzą na elitki z kontem "kolegą'' 500 lvli wyższym , żeby przypadkiem jej nie zabrano.

Gimbaza.

Pay 2 Win.

Atakowanie, lub mówienie "PvP"? Wal , a później okazuje się, że nasz przeciwnik jest w grupie.

Opublikowano

Automatyzacja, dodatki. To już nie to samo Margonem co w 2k10. Teraz wystarczy chodzić, tyle. Samo bije, samo leczy, wszystko robi się samo. Jak dla mnie te dodatki to zło.

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć jeszcze o tym:

wt7smg0jshdk.png

Nawet ignorowanie czasem jest bolesne więc w przypadku tego patusa, zastosowałem metodę "grp" :D

Opublikowano

• To, że na świecie "Pandora" przyjdzie byle kto 80 lvl i ma eq za sł i cie zjedzie

Ktoś kto wnerwia: pvp? boisz się !

gdy na elitach jest masa osób

Gdy w nocy na świecie pandora idę na elite a tu ktoś podchodzi i padam

Dzieci w Ithan

To że mag na 60 lvl'u ma ponad 1k leczenia co turę To żarty jakieś ?

Ktoś kto bierze pvp leży i potem zabija cię swoją postacią z wyższym lvl'em i lepszym eQ: Np. raz stoje z kolegą ja mam 89 lvl a on 80 na wyznawcy a tu jakiś 90 z legendami i heroikami zaatakował nas potem padł i przyszedł 150 lvl i nas zabija

Opublikowano

Do gry zniechęca średnia wieku grających oraz ich wyjątkowo dziecinne zachowanie. Inne rzeczy da się zaakceptować.

Btw. Niektóre z powyżej wymienionych, denerwujących minusów gry to totalne brednie. Dodatki? To, że ktoś się leczy w walce? Pls

Arcymistrz
Opublikowano

Automatyzacja, dodatki. To już nie to samo Margonem co w 2k10. Teraz wystarczy chodzić, tyle. Samo bije, samo leczy, wszystko robi się samo. Jak dla mnie te dodatki to zło.

W 2010 też to było, ale w postaci margoextend.

@top

Ludzie, zachowanie, cyniczność gimbusów w to grających. 

Opublikowano

Nieogarnięte dzieci które piszą o pvp a jak nie chcesz to piszą tego typu że sie boisz i tak dalej 

x

Opublikowano

Ohhh, aż mi się przypomniało margonem z 2k7  <3 Stare stroje wojów, magów, łowcy ...  <3  Nie no, piekne czasy kiedyś  :P Teraz najbardziej wkurza p4w, wcześniej to gra nie miała sobie równych...   <3

21515.jpg

Opublikowano

W 2010 też to było, ale w postaci margoextend.

@top

Ludzie, zachowanie, cyniczność gimbusów w to grających. 

Ale nie było aż tak popularne, do tego nie było jakichś gównianych dodatków typu "Zmień wygląd strony" itp. Nie było też tego okropnego Wykrywacza Herosów, chodziło się wtedy z MargoPogromcą :D

Do tego to żebranie, aż doprowadza do płaczu. 

KIEDYŚ SIĘ KRÓLIKI ZABIJAŁO I SIĘ MIĘSO SPRZEDAWAŁO, ŻEBY SIĘ GDZIEŚ TELEPORTOWAĆ JAK HAJSU NIE BYŁO

a teraz?

"pożyczy ktoś 100k"

"da ktoś 10k"

Nie będę teraz nawet komentował tego, że na każdy level ze zwykłych mobów lecą jakieś looty warte po 1000-2000 i więcej. Wychodząc z wioski startowej miałem 50k, a kiedyś? Gra traci klimat, jak patrzę niekiedy.

Nawet nie będę komentował tego:

piękna pani całuje majuna rządzi

majuna rządzi całuje piękna pani

Jak grałem na majunie to tak cały czas było ;_;

Opublikowano

Ta gra zeszła dawno na psy a wczoraj się tym utwierdziłem w 100% osobiście odradzam aktualnej gry. Jeszcze kiedyś można bylo normalnie pograć teraz ta gra przerobiła się w 'kto ma lege ten wygra'. Taka jest aktualnie zasada, kiedyś UM i kozacko. Ostatnio na kuźni mnie palek 20lvli mniej zjechał zostawiając sobie 80%hp bo miał przywracanie w legendzie. Szkoda czasu i poświęcenia, ludzie tylko proszą o pieniądze, nie powiem znajdą się pomysłowi i fajnie to napiszą to czemu miał bym nie dać tych 200k na potki ale osoby typu co chcą 3m i potem spamią na PW ehh. Do tego dochodzi staż w grze który u niektórych ludzi jest tak długi że nie poznają świata realnego od prawdziwego. Spędzają w grze wszystkie możliwe chwile, wczoraj poznałem parę 15/16 latków która była ze sobą w świecie realnym ale spędzali czas w grze. Nie mówię że to złe, ale dziwne.

Grałem kiedyś i było inaczej, miałem przerwę 4 lata i ta gra jest po prostu nie do poznania. Po 3 miesiącach trzeba powiedzieć 'koniec'.

graphic.png
Opublikowano

Wkurzają mnie dzieci typu:

> " Das 10 k?"

> "porzyczyrz 100k? odam ci"

> "PVP" - bez zadnego znaku zapytania tak jakby to było w formie rozkazu....

> " lol mi cie wydajes tyle sł, pieniądze na eku" - przecież to moje pieniądze i mogę robić z nimi co chcę, po prostu takie dzieci vel biedaki or bękarty zazdroszczą i mają ból dupy, że ja mam coś czego oni nie mają i to w dodatku jeszcze ciebie potrafią wyzywać takie dzieci 10 letnie.... żenada

> " zbadaj stond, bylem pierwsy, dawaj solo pokonam ciebie mojim 16123512 lewelem" ....

76561198069051974.png

CPU: AMD Athlon 64 X2 4200+ 2,21 GHz

GPU: Nvidia GeForce 8600 GT

RAM: 2 GB

HDD:  SEAGATE 75 GB

Opublikowano

-kwadratowa walka z potworami

-brak animacji

-potwory stoją w miejscu 

-brak efektów skili

-małe mapki

-małe expowiska

-mało expowisk elit e2 małe miasta / 

-administracja w c***a leci

-wszystkie światy praktycznie takie same ten sam exp mapy miasta drop 

-administracja nic nie robi tylko robi jakieś serwery typu pandora zeby na dzieciach zarabiać dużą kase 

-durne eventy na które trzeba wydawać sł bo za darmo niema 

-eventy jedne i te same zamiast dać jakiś drop z potworków szkaty czy coś to ci jedno i to samo

grupa graczy którzy zagrają na starym Metin2Global 2007 https://discord.gg/ygKzJfm

Opublikowano

Kilka naprawde wkurzających rzeczy w Margonem.

-Tacy ludzie co proszą o golda.

-Głąby które nie potrafią zarabiać kasy w margonem i kupują rzeczy za sł i za sł dokupują jeszcze sobie kase i przez to kupują hera.

-Gośćie którzy mają 5 komputerów i na 5 komputerach sobie np tytana bije ii tylko legi zbiera przykład http://www.margonem.pl/?task=profile&id=4459602 gośćiu ma pare takich kont po 5 leg i se bije na 5 komputerac orlice -.-

-Goście którzy po 00:00 Kokszą na elitach przechodząc na 100 lvl naprzykład na kotołaka itd.

-Brak animacji walka kwadratowa brak efektów skilli itd.

-Szybko sie nudzi

-Jest wiele denerwujących rzeczy w Margonem. Aż mi się nie chce wymieniać ich ale malutki przykład podałem. 

Opublikowano

Najbardziej drażnią mnie dzieci neo wiadomo o kogo chodzi, a druga sprawa to Administracja. Pamiętam jak gra dopiero ruszyła, był genialny stary silnik, grał kazdy w gimbazie praktycznie w tą grę i nie trzeba było jak teraz za większość rzeczy SŁ płacić. Gra teraz perfidnie jest zrobiona pod SŁ, każdy gracz który gra przynajmniej 2 lata wydał na tą gre 50zł min. (myślę że 95% ludzi tak robi) teraz nawet niema na jaką elitę iść, wszystkie obsadzone a jak się pójdzie to wiadomo red mapka i typy dedają swoim drugim kontem. Jeśli powróciłby stary silnik chętnie bym zagrał.

Opublikowano

-Wystarczy jedna legendarny item i nie masz szans, na zabicie

-Zbyt dużo "dzieci" którzy wydają miliony na SŁ

-Zachowanie Thinkera, mało kasy to zrobił serwer Pandora i chcę wprowadzić artefakty do gry, to w ogóle nie będzie miało sensu

-Ta gra jest na wszystko Pay To Win, za SŁ można kupić wszystko!

-PVP 10vs1

-Czerwone kropki w bardzo złych miejscach, nie ma w ogóle chyba zielonej kropki tam gdzie jest e2

-Dzieci którzy bawią się w "cyber s*x"

Opublikowano

Osobiście drażni mnie pewna MG która nie ma racji, ale jest uparta jak osioł i nie da sobie czegoś przetłumaczyć, bo jakby się przyznała do tego to straciła by twarz ;(

Opublikowano

- Za dużo dzieci

- P2W

- Ktoś pisze "pvp? Jestem sam" po czym okazuje się że ma w grupie dwóch 100 - lvlowców

- Szybko się nudzi

░........... ]▄▄▄▄▄▄▄▄

▂▄▅.........▅▄▃▂

Il...................]

◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...