Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] LegendMT2

Farewell

Bonus Switcher  

216 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zostawić, czy usunąć?

• Zostawić
      180
    • Usunąć
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz problemy...

BS'a Ci własnego nie wykryją, a zabezpieczeń nie mają, bo jest wbudowany w clienta...

@av

Skąd bronie 75, 65?

Często jest tak, że jak posiadają wbudowanego clienta to jest problem z odpaleniem własnego...

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Chrupek™

Nie prawda.... Jeszcze nie znalazłem serwera na którym by mój BS nie działał. Więc tutaj raczej nie powinno być inaczej.

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

dla mnie? Coś się nie zgadza bo to nie dla mnie, medium to max. lvl max 120-30 a nie 250... kolejne virtuale, gdyby startował 4 lata wcześniej było by po xxxx ludzi

Opublikowano

dla mnie? Coś się nie zgadza bo to nie dla mnie, medium to max. lvl max 120-30 a nie 250... kolejne virtuale, gdyby startował 4 lata wcześniej było by po xxxx ludzi

Medium dlatego, bo nie nabijesz max. lvla w 2 dni, tylko w tydzień/dwa.

Przejrzyj prezentację, wyraźnie widać medium/easy

Opublikowano

Medium dlatego, bo nie nabijesz max. lvla w 2 dni, tylko w tydzień/dwa.

Przejrzyj prezentację, wyraźnie widać medium/easy

Wdłg adma w tydzień/2 wbijesz co najwyżej 150 lvl ; d Medium tzn. Server nie należy do najłatwiejszych, ani do najcięższych : D Jakbym chciał to mógłbym zrobić harda z 250 lvl który wbijali by ludzie 3lata, ale po co? : d To, co znajdzie się na serverze i jak ciężkie będzie zależy od admina, nie od stereotypów ; d

Opublikowano

Prezentacja cieszy oko, ktoś się postarał z tą szatą graficzną i to bardzo dobrze :)

Polecam oczywiście serwer.

Opublikowano

serwer zapowiada sie ladnie ale polecam wykasowac bs'a psuje on cala gre wszyscy wyjebia takie same bony na bs'ie i lipa jest , za to macie ladna strone podoba mi sie :)

Niestety nie jest to moja wina, że ktoś stworzył BS'a :( Oczywiście gdyby nie istniał to bym go nie dodał, ale

jak już jest to niech każdy może z niego skorzystać, a nie tylko tacy, którzy umieją go wgrać.

LBweb.png

Opublikowano

ostatnia zbroja ninji i szamana WTF???!!!

kazdy pet daje takie same bony?

skad pety?

czy wartosci bonow zawsze wchodza maksymalne?

Nie rozumiem pytania odnośnie zbroi. Jeśli chodzi o kolor to taki posiadają żeńskie zbroje. Zbroje męskie są złoto-czarne.

Pety dają różne bonusy. Podstawowe pety (Khan, Boczuś, Rufus, Leonidas) możemy kupić u NPC. Pozostałe z Bossów i Skrzyń.

Wartości bonów są podane w zapowiedzi :)

LBweb.png

Opublikowano

Start serwera 15.08 ? Chyba miał być 10.08 ...

Rzucacie słowa na wiatr, więc jesteście śmieszną administracją.

Już na 100% nie zagram, żegnam :)

@Down.

Czegoś nie rozumiesz, pomyśl o co chodziło w mojej wypowiedzi, a potem edytuj swój śmieszny post :)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Serwer jest gotowy do startu, jednak ze względu na wciąż trwające rozmowy z osobami, które mają nas reklamować,

postanowiłem zmienić termin startu z 10.08 na 15.08 :)

Pozdrawiam.

LBweb.png

Opublikowano

nie rozumiem tej tabelki. czyli max nie wchodza?

Wchodzą. Min to pierwsza wartość podana na liście, Max to ostatnia wartość.

Przykładowo:

Siła:   5-15 

Czyli minimalnie wejdzie 5, a maksymalnie 15.

LBweb.png

Opublikowano

@Down.

Czegoś nie rozumiesz, pomyśl o co chodziło w mojej wypowiedzi, a potem edytuj swój śmieszny post :)

Żyjemy w takich czasach, gdzie bez zapowiedzi wykonanej przez "Youtuberów" serwer dobrze nie ruszy. Osobiście nie lubię oglądać filmików dotyczących gier, dlatego te "reklamowanie" wydaje mi się śmieszne. Niemniej jednak Wam (graczom) również zależy, aby było z kim grać (patrzycie na licznik graczy online). Dlatego nie dziwie się, że start został przesunięty - Administratorzy również chcą mieć graczy, skoro się napracowali. Poza tym wygląda to na klasyczne wydanie gry połączone z różnymi "nowymi" dodatkami. Także zapowiada się ciekawie. Trochę mi to przypomina pewien nieistniejący już serwer. Myślę, że moglibyście godnie go zastąpić :)

Opublikowano

Serwer z*********e się zapowiada, mam nadzieję, że postoi długo i będzie się dało wytrzymać na nim do 250LvL :) Mój nick na forum: Can`T ForGeT, czekam na tsa ;)

76561198093573641.png

Opublikowano

Po sklepie numer 4 (Bonusy) wnioskuję, że widziałem już te pliki... moglibyście chociaż w tym sklepie poukładać dodania tak jak powinny być :)

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...