Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

cs go lounge

DrSAsMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
Mam problem kiedy wystawie itemy na dany mecz wyskakuje mi jakiego dostalem bota czekam i znika moja oferta prosze o pomoc.
Z gory dziekuje 

Opublikowano

Jesteś zalogowany na steam? Działa to na zasadzie tego, że bot zaprasza cię do wymiany i musisz być zalogowany na steam, jeżeli jesteś i wcześniej nie miałeś z tym problemu to spróbuj odświeżyć stroną lub zresetować steama. 

Opublikowano

1. Obstawiasz itemy,

Mówi Ci że bot offeruje Ci handel

Musisz mieć odpalonego na komputerze Steam po czym słyszysz takie piknięcie

Tam gdzie masz wiadomości na steamie (prawy górny róg) wyskakuje Ci pytanie o handel

Klikasz na to i "Odpowiedz na oferte" i tam już wszystko akceptujesz

Opublikowano

Jesteś zalogowany na steam? Działa to na zasadzie tego, że bot zaprasza cię do wymiany i musisz być zalogowany na steam, jeżeli jesteś i wcześniej nie miałeś z tym problemu to spróbuj odświeżyć stroną lub zresetować steama. 

chodzi mi o to ze kiedy kilkam aby obstawil pojawia sie w prawym rogu kwadracik i trzeba czekac az bot sie zwolni ja czekam i po chwili znika ten kwadracik jak i moja oferta 

Opublikowano

Bug lounge albo Steama. Musisz poczekać, nic z tym nie zrobisz. 

Żaden bug. Pewnie masz zablokowaną wymiane, bądź logowałeś się z nowego urządzenia, sam tak miałem.

Z innymi możesz się normalnie wymieniać i składać oferty wymian>?

Opublikowano

Żaden bug. Pewnie masz zablokowaną wymiane, bądź logowałeś się z nowego urządzenia, sam tak miałem.

Dziwne, bo mając rynek odblokowany od ponad półtorej roku i wymianę od 2 lat też mi się tak działo, z dnia na dzień. ;)

he?

Opublikowano

O teraz sprawdzalem patrzylem na steam wszystko ze musze poczekac na oblokowanie thx 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...