Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mc.oldnew.pl // Stary HC w nowym stylu..

mister4444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mc.oldnew.pl // Stary HC w nowym stylu.. 

- Autorskie Pluginy!

- Autorskie Skrypty!

- Serwer który nawiąże, do starych czasów minecraft HARDCORE!

- Stare Poty bez strange 2.

- Mały drop złota!

- Klepy bez beczek i innych gówien! (fosy dozwolone)

- Witajcie wszyscy. Jeżeli to czytasz to wiedz, że musisz wbić na nowy serwer Hardcore którego

otwarcie będzie już w krótce. Wpadłem na pomysł aby zorganizować powrót do starych czasów z

potami, bez beczek oraz bez innych gówien. Pewnie rozmyślacie - JAK BEZ BECZEK, JAK ONI TO ZROBIĄ?! otóż odpowiedź jest prosta. Ktoś wykopie beczkę a raczej zauważycie takową zgłaszacie do admina, on sprawdza kto ją wykopał i dostaje TEMP'a jako ostrzeżenie. Kolejna rzecz, powrót

do starych czasów, mam na myśli klepy na poty sam wkurwiałem się jak ludzie mieli koxów, że masakra takie typowe krety. Więc postanowiłem zrobić drop pośredni powyżej 0,75 % i poniżej 2%

na diaxy normalny drop taki jak mieliście do zastania kiedyś. Ban za śmierć na 2 dni a na pierwszym dniu 0 banów do 24:00. Jeszcze Cię to nie przekonało? Mamy ogarniętą administracje która siedzi na TeamSpeaku praktycznie cały czas, jeżeli masz problem śmiało przyjdź po pomoc.

- Jest to serwer który, nie jest wyłącznie moim pomysłem ale i również ekipy która chciała HC i coś mega HC, pomyśleliśmy, że OLDNew school, będzie zajebistym pomysłem bo nie każdy chce się bawić i w te stare czasy i w te nowe pomiędzy a raczej połączenie tego i tego jest według nas (teamu mc.oldnew.pl) genialnym pomysłem jednakże to nie my do końca ustaliliśmy to wszystko ale też poczytaliśmy opinię urzytkowników na ten temat.

- Jeżeli chodzi o kwestię premium // non premium, non premium będzie na naszym serwerze ale i również każdy gracz bez wyjątku będzie pilnowany.

Masz pytania co do startu? Chcesz być testerem? Pisz śmiało, chętnie przyjmiemy i odpowiemy na wszelkie pytania dotyczące serwera.

- ~ Ekipa

- HowSky - Właściciel

- JokereG - Pomysłodawca całego projektu oraz współwłaściciel

- PonarowskY - Współwłaściciel

- X3TREMEK - Technik // Współwłaściciel

- Misterałkę - Admin

- Hypersonic0 - Moderator // Technik

- Sylwek_PL - Moderator

- MRATB - Helper

- Skrzat371 - Helper

- Kanały YOUTUBE osób należących do Administracji serwera.

- TS , Strona , Fanpage na fejsie.

- TeamSpeak3 : ts.oldnew.pl

- Strona (w budowie) : oldnew.pl

- FanPAGE : fb.com/oldnewhc 

Na FanPAGE'u możecie się dowiedzieć, jak idą pracę nad serwerem i kiedy będzie start.

Jeżeli macie pytania dotyczące czegoś innego zapraszamy na ts. Każdy jest mile widzany :).

Pozdrawiam Misterałkę // mc.oldnew.pl // Stary HC w nowym stylu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...