Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

World Of Warcraft czy da się grać na serwerach innych niż te Blizzardu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Tak samo jak w temacie. Czy da się grać w World Of Warcraft na serwerach innych niż te Blizzardu? Jeżeli tak, to proszę o dokładne wytłumaczenie jak (ponieważ nie orientuję się w tych tematach). Grę kupiłem w sklepie.Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Opublikowano

Tak, można grać na innych serwerach niż te od Blizzard'a. Nazywają się to prywatne servery (private servers) założone przez osoby które posiadają pliki umożliwiające zrobienie takiego czegoś.

Jak zagrać? Wpisz sobie w google "wow private server" i bedziesz mial ich mnóstwo.

Natomiast jeżeli kupiłeś grę, to zorientuj się jaki masz dodatek i tak poza tym - dlaczego kupiłeś WoWa w sklepie skoro chcesz grać na prywatnych (?)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Nie kupiłem tej gry z myślą o graniu na serwerach prywatnych. Nie wiedziałem wówczas , że ta gra ma abonament.

A dodatek to jest chyba Cataclysm.

Gość malutki688
Opublikowano

Masz jak byk na pudelku, ze gra wymaga oplacania abonamentu.

Opublikowano

Użytkownik zadał konkretne pytanie o prywatny serwery . Następnym razem odpowiadajcie na pytania użytkownika .

Witam! Tak samo jak w temacie. Czy da się grać w World Of Warcraft na serwerach innych niż te Blizzardu? Jeżeli tak, to proszę o dokładne wytłumaczenie jak (ponieważ nie orientuję się w tych tematach). Grę kupiłem w sklepie.Proszę o szybką pomoc. Pozdrawiam i z góry dziękuję.

Tak da się grać . Możesz zainstalować gre z płyty , lecz uważaj - nie odpalaj launchera , ponieważ gra zaaktualizuje Ci się do najnowszej wersji . Aby zagrać na prywatnym serwie najpierw musisz znaleźć odpowiedni dla siebie . W tym celu zapraszam do subdziału Publikacje serwerów . Jeżeli nie możesz się zdecydować na wybór napisz w tym temacie , a ktoś Ci pomoże .

http://www.mpcforum.pl/topic/731845-nie-wiesz-gdzie-grac-zapytaj-tutaj/

1377430129-U769346.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...