Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy za 500 dni na twitchu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisze mi ktos jak to dokladnie zrobic?

Wpisujesz swój nick z twitcha dajesz check, pozniej dajesz połacz z twitchem tam potwierdzasz, cofa cie na ta strone wklejasz swoj link z refem i tyle. Co 5 minut można musisz poczekać, odświezaj jak bedzie,że za minute wpisuj co chwile swój nick i klikaj check. ;F

Opublikowano

Mam pytanie. Czy za te refy można dostać bana?

Bana nie, ale moga ci odebrac nagrody i juz nic za reffy nie dostaniesz.

Klikalem connect twitch i nic sie nie stalo co zrobic?

Opublikowano

Ej jak to mam zrobić napiszę ktoś instrukcję ?

Edit: "Klikłem" Connect with Twitch, zautoryzowałem przekierowało mnie na poprzednią stronę i nic gdzie mam wkleić tego linka do reflinka????

ONLY CS <3

Opublikowano

Dobra już czaje teraz pytanie tam gdzie sie serwery wybieralo to co bylo 1 zaznaczone bo na szybko wybieralem? xD

ale mam cos takiego juz bralem to z twiczem

http://scr.hu/0cl2/r1lhs jak wygrasz to w tym czerwonym polu bedzie napisane your refferal link: i tam wklejasz jak masz takie cos jak teraz to znaczy, ze nie wygrales. A pozniej jak wkleisz swoj link to You will receive a GIFT on ref=519fac64f2267275775034 | Now wait up to 72h - for redeem your rewards on your LOL Referral Page (where you got your Referral Link). - Takie cos bedzie napisane.

Opublikowano

Czyli co chwile mam wpisywać swój nick ?

Masz tam napisane ile jest do końca losowania jak będzie z 1min już do końca to spamuj.

Opublikowano

Masz tam napisane ile jest do końca losowania jak będzie z 1min już do końca to spamuj.

Dobra dzięki już rozumiem

ONLY CS <3

Opublikowano

Losowanie jest co 25 minut. Trzeba mieć konto na Twitch'u minimum 250 dni.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...