Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy za 500 dni na twitchu

MikiQ22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może temat był ale go nie widziałem więc zakładam nowy. Otóż ostatnio zaczął się spam tą o to stroną: http://raf2.com/twitch/. Podobno jak ma się 500+ dni na twitchu konto to robią 10+refów za free. Pytanie moje czy ktoś tego używał i dostał? bo ja się zarejestrowałem dzisiaj ale patrząc na winners liste to nic się nie dzieje od prawie tygodnia.

Opublikowano

Czyli wam działało, to nie wiem pewnie jest jakaś awaria czy coś. Będę po prostu cierpliwy. I tak rpki z refów mają być na arcade MF xD

Opublikowano

Albo zamknęli działalność lub chwilowo nie można ja to zauważyłem 2 miesiące temu i cool ;] 14 refów w 2 dni :D

y8HqE13.png                             

Opublikowano

GrubertQ a to jest tylko jednorazowo czy jak?

Nie k***a codziennie 10 Ci bd robić..., wiadome że jednorazowe, no chyba że masz kilka kont.

@ top

Wszystko git działa dostałem 12 i 14 refów (2 acc).

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś o co dokładnie tutaj chodzi? :P Sprawdziłem, że mam konto na twitchu 723 dni.. co dalej? :>

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Czyli jak pojawię się na "winner list" to mam mu podać swojego refka na pw? Przez skype? Skąd on ma to wiedzieć, że to akurat ja jestem posiadaczem tego konta na twitchu? 

@Edit Dobra już rozumiem jak to działa :D

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Czyli jak pojawię się na "winner list" to mam mu podać swojego refka na pw? Przez skype? Skąd on ma to wiedzieć, że to akurat ja jestem posiadaczem tego konta na twitchu? 

@Edit Dobra już rozumiem jak to działa :D

Mozesz mi powiedziec jak to dziala?;x

Na winners list mnie nie ma a pisze ze konto mam od 700 dni.

I jak juz sie pojawie na winners to co dalej? ( o ile sie pojawie )

4zzt3n.png

Opublikowano

@ReLoUPL

Te gifty są rozdawane co 40 min, więc musisz zaczekać i wtedy wpisać swój nick i kliknąć "Check" i wyświetli się napis "Connect with Twitch", po czym przeniesie Cię na stronę twitcha, gdzie będziesz mógł potwierdzić swoje konto.

Lecze raki w soloq <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Z*******a strona. Potwierdzam, to działa. Dostałem aż 28 refów po trzech dniach, przed refami miałem 75 refów zrobionych, więc teraz mam 100 refów na 10 lvlu co mi dało 10k RP. Pozdro, nie wiem czemu dało mi aż tyle refów.

Pomogłem? Nie zapomnij dać lajka, to mnie bardzo motywuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...