Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Skrypty na Banowanie - dlaczego nie używać!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo kiedys dalo sie podbiac skrypt do mysql i w tedy wszystkie zmienne sie zapisywaly niewiem jak jest teraz.

Opublikowano

Masz rację, bany w skrypcie to głupota, ponieważ essentials lepszy. Lecz nie jest tak ja mówisz, da się zapisać wszystko i po restarcie wszystko nadal jest jak było. Można również dać komendę execute console command "tempban %arg 1% %arg 2% %arg 3% %arg 4%"

Gdzie arg 1 to nazwa gracza arg 2 czas arg 3 format czasu arg 4 opis bana.

Opublikowano

@TheBeden

Używa dużo osób ponieważ 80% osób grających w minecraft to dzieci ( <12 lat). Piszą, że skrypty są takie PRO, ELO, SUPER, WOW, EKSTRA! Bo skrypty są na ich poziomie intelektualnym i będą morde darły "SKRYPTY SĄ LEPSZE BO ZABIERAJA MNIEJ RAMU" "SKRYPT SOM WYDAJNIEJSZE" Zamiast kur*wa iść do szkoły i się uczyć to pierdolą o skryptach. Serio internet powinien być dla ludzi od 14 lat bo jak widze takie dziecko piszące skrypty> pluginy to mam ochote mu wy*jebac. To nielogiczne. Nie sprawdzą możliwości pluginów (bo ich umysł na to nie pozwala) tylko zobaczą wiadomosc "skrypty są lepsze" i pierdolą dalej a kolejne dzieci robią to samo i mamy takich idiotów :/ Smutne ale prawdziwe :c

iker_casillas___2012_by_majorczyk8-d5dzi

Opublikowano

Niby prawda, ale nie do końca, o ile pamiętam można wyłączyć automatyczne restartowanie pluginu.

Ale i tak najlepsze jest essentials i zawsze będzie.

Opublikowano

jak sie jest idiota i publikuje skrypty z banowaniem to potem nie placz ze nie umieja banowac. jak sie nic nie potrafi to pisza w skrypcie on ban czy inne gowna niz posiedz 2 miesiace nad java i zobaczysz efekty.

Opublikowano

Słuchajcie poczytałem trochę o tym jeszcze i niby można jakoś zrobić żeby się zapisywały bany ale nie wiem czy to prawda (Nie próbowałem) Ale i tak sądzę że skrypty na banowanie to głupoty i strata czasu...

@KAM202
Słuchaj ziomek ludzie grające w MC to nie tylko dzieci ale większość tak sam nie jestem jakoś super dorosły mam 14 lat ale żeby się udzielać w internetach to tak jak mówisz trzeba mieć najpierw mózg a nie pisać to co się usłyszało :)

d63.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...