Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad do pc dla początkującego w fife

LegosPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano szukam bardzo taniego ale dobrego pada żeby pograć w fife , jestem początkującym dlatego nie chce kupować odrazu np od xboxa , bo jak mi się nie spodoba to proste pad by się kurzył

Opublikowano

Bardzo tani to znaczy ile?

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Opublikowano

Wystarczy Ci jakikolwiek pad, który jest kompatybilny z Twoim systemem operacyjnym. Konfigurację klawiszy możesz ustawić za pomocą programy X360ce. Kopiujesz pliki z ustawieniami do folderu z grą i odpalasz. 

Przyciski na ekranie będą wtedy wyglądać jak z pada od Xbox'a, jednak można łatwo znaleźć tekstury przycisków pada od konsoli Sony, więc większego problemu z tym nie będzie.

W skrócie, wybór pada do tej ceny, to tylko Twój wybór, który Ci będzie bardziej pasował do dłoni. Ja miałem kiedyś 2 pady za 20zł każdy, które kiedyś używałem do PC i oprócz minimalnie bardziej odczuwalnych tzw. martwych punków w analogach nie uświadczyłem, jeśli chodzi o funkcjonalność. Jakość wykonania pozostawia wiele do życzenia, ale nie ma się co dziwić ;) Jednak zawsze możesz kupić pada od Xbox'a czy Playstation, jak Ci się nie spodoba, możesz odesłać (jedynie koszty przesyłki Ci się nie zwrócą) lub odsprzedać. Ja używam obecnie padów od PS4 i oprócz poświęcenia paru minut na ustawienia i konfigurację przy pierwszym podłączeniu, nie wymagają więcej grzebania w ustawieniach. Podłączasz i grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...