Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expbot Lonley 0.0.6.......

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc jak już mówiłem że mam Problem ponieważ bot 0.0.9 sie nie uruchami czyli tzw blodn c+++ ktory nawet sie nie uruchami jedyny bot kóry mi chodizł cyzli 0.0.6 pzrestaje działa i wpadlem na pomysł poniewaz boty 0.0.9 są tylko ulepszone o opcję uzywania potek ś czyli 0.0.6 tylko duze i male wic jak 0.0.6 chodizl z z tamtymi potami a te 0.0.9 mi nie chodzom to gdybym ktos np skonfigórował mi bota 0.0.9 z starą łatką 0.0.6 chodiz o poty i o wyglond Czy by się WŁACZYŁO??????????? help za konfiguracie daje duzo

plusiki 5 :)))))) jeszcze na dzisaj jakby bylo to bd was kochac HELP bo ten bo ta niewyzucajoca opcie auto pick ktura diala w sposb z pt kradniecia i potzrebuje go tez do expa poniwaz sam nawet 10 lvl nie moge wbic help:):):) błagamm

nowa stronka e-pvp :) ------ >> http://www.m2-tools.de/metin2/home/home

Opublikowano

Na twoją ortografię, w niektórych wypadkach pomoże kliknięcie ctrl+shift

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Przy ładowaniu jak ci się zrobi bład C++ to klikaj Ignoruj lub Ignore! A co do potków to... poczytaj sobie

To jest ukryta treść, proszę

tam masz o potkach na samym dole i jest opisanie jak pozbyć się problemów. :) Proszę o piątechki :rolleyes:

Opublikowano

tylko wlasnie suchaj ze zaden błond nie wysakuje jak wlanczm exp bota tylko bot sie loguje juz wysakuje nazwa postaic i metin pisze brak odpowiedzi !!! gdyz mialme 0.0.6 wchdozli lux a pisalo ponizej latka bu no more ze uzywa potek s wic jo zrobilme wdug instrukci i robili mi sie dokladnie to samo co 0.0.9 ze sie zacinal metin gdy wyciolem i zrobilme po staremu chodiz to ta go..... latka etgo nomora w kazdym z exp botow odpowiada za to ja tak uwazam

nowa stronka e-pvp :) ------ >> http://www.m2-tools.de/metin2/home/home

Opublikowano

Po pierwsze popraw ortografię ... Po drugie ta łatka nie może nic psuć bo na innych botach mam i działa bot 0.0.9 i ten z końcówką 11 :D . Bot 0.0.6 przestał działać bo najprawdopodobniej darmowa wersja się skończyła. A trzeba przyznać że ten expbot był najlepszy :D

ff_350x50_babe.jpg
Opublikowano

0.0.6 jak już ktoś pisał , przestał być wspierany przez twórcę czy kogoś tam. dlatego po odpaleniu, i pokazaniu się serwerów metin się zawieszał.

na twoim miejscu reinstalnął bym metka, wkleił localki _en i cisnął na tym

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Więc jak już mówiłem że mam Problem ponieważ bot 0.0.9 sie nie uruchami czyli tzw blodn c+++ ktory nawet sie nie uruchami jedyny bot kóry mi chodizł cyzli 0.0.6 pzrestaje działa i wpadlem na pomysł poniewaz boty 0.0.9 są tylko ulepszone o opcję uzywania potek ś czyli 0.0.6 tylko duze i male wic jak 0.0.6 chodizl z z tamtymi potami a te 0.0.9 mi nie chodzom to gdybym ktos np skonfigórował mi bota 0.0.9 z starą łatką 0.0.6 chodiz o poty i o wyglond Czy by się WŁACZYŁO??????????? help za konfiguracie daje duzo

plusiki 5 :)))))) jeszcze na dzisaj jakby bylo to bd was kochac HELP bo ten bo ta niewyzucajoca opcie auto pick ktura diala w sposb z pt kradniecia i potzrebuje go tez do expa poniwaz sam nawet 10 lvl nie moge wbic help:):):) błagamm

Robiłem testy w składaniu botów jednak nic nie dały. Tu masz szczegóły.

PS Nie jeden poliglota się w grobie przewraca...

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...