Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Tworzę kawałki rapowe i wrzucam na youtube (DeFoks - Reklama przez telefon)

DeFoks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko wszystkim dobrym ludziom :)

Od jakiegoś czasu nagrywam rapowe kawałki i wstawiam na youtube. Zajmuję się głównie nagrywaniem wokalu i obróbki go oraz całości. Podkłady najczęściej pobieram z internetu lub biorę od ludzi, którzy raz na jakiś czas chcą współpracować.

Ostatnio myślałem o tym by w jakiś sposób dotrzeć do większej ilości odbiorców? Może macie jakieś pomysły?

Chętnie przeczytam jakieś porady. Z góry dzięki :)

A tymczasem zapraszam do przesłuchania najnowszego kawałka...DeFoks - Reklama przez internet

https://www.youtube.com/watch?v=qXUJWRjcbUY

Opublikowano

Bardzo mocno wpada w ucho poczekam na więcej :D Obyś piął się wyżej w umiejętnościach :)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Po co Ci reklama na sile? Chcesz szukac sponsorow ? Widze ze robisz rap dla pieniedzy. Kawalki dobre, wiec jak bys to dalej robil mysle ze sponsor by sie sam znalazl.

Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy!

w14l0h.jpg

Opublikowano

Nie robię rapu dla pieniędzy. Robię to bo lubię, od dziecka coś poczułem do tej muzyki. Dopiero od jakiegoś czasu zdecydowałem się coś wrzucić do sieci. Fajnie, że ktoś w ogóle słucha moich kawałków. Tak jak powiedziałeś JoNy13, trzeba tworzyć dalej :) dzięki

Opublikowano

Mówie Ci, nie reklamuj się. Kiedyś jak będziesz nagrywał i nagrywał i sponsor się sam znajdzie to pomyślisz "O k***a, jednak jestem lepszy niż myślałem." Piona

Jeszcze Polska nie zginęła,
Kiedy my żyjemy!

w14l0h.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rób co chcesz,nie będe Tobie rozkazywał co masz robić a czego nie.

Zawsze mogą przyjść jakieś dzieci/gimbusy (a tutaj dużo jest) które będą hejtować Ciebie (lepiej na nich miej wyjebane) :)

Opublikowano

Kęki mówił: rap sam się obroni

Poza tym jeszcze jedna ważna sprawa: po 45 sekundach nie chciało mi się już słuchać tego kawałka. Wiesz dlaczego? ;)

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...