Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wchodze na warrocka i wpisuje swoje passy wyskakuje mi że User Already logi in czy jakoś tak nie wiem czy dobrze napisalem.. czy ktos wchodzi mi na konto bo na inne moge wejsc hasla zmienic nie moge bo nie pamietam pytania i odp. jak sie rejestruje prosze pomocy :huh: :angry:

721379818 -Chcesz dostać plusa? Zadzwoń pod ten nr.

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

ZA KAŻDEGO DANEGO MI MINUSA ODERWĘ SOBIE JEDEN WŁOS Z WIECIE Z KĄD.. :(

Opublikowano

Ktos widocznie gra ci na koncie :P a jak nie masz odpowiedzi do zmiany hasla to musisz napisac ticketa zeby ci go podali ale to musisz miec premke chociasz raz i prosza cie o promocoda jakiego wpisales do aktywacji premki ja ich niestety wszystkich nie mam i dupa :>

CZY CI POMOGLEM? JEZELI TAK DAJ - ZAJMIE CI TO TYLKO 2 SEK!

998f5776d24c4358a22abc0f794ca032.0.gif

tw0j2stary.gif

Opublikowano

Ktos widocznie gra ci na koncie :P a jak nie masz odpowiedzi do zmiany hasla to musisz napisac ticketa zeby ci go podali ale to musisz miec premke chociasz raz i prosza cie o promocoda jakiego wpisales do aktywacji premki ja ich niestety wszystkich nie mam i dupa :>

musisz im wysłać 3 kody esn z ostatnich 6 miesięcy np z : premek albo z zcredytów g1 ale ja tak zrboijłem i nic wiec to raczej nie pomoże

Opublikowano

wystarczy im wyslac kod esn ktory uzyles w koncie i podac meila na ktorym jest rejstracja konta,i to tyle.dobrze by bylo jak bys mial premke kupowana przez karte płatnicza(visa albo jakas inna)wtedy w kilka godzin masz przeslane od nich swoje pytania i odp.

Opublikowano

zrobil bym to ale na tym koncie wydalem ponad 1000 G1 :D

2005qgx.png

dbjz3t.png

Widisz ten znaczek "-" obok mojego posta? O ten tak ten kliknij go. O właśnie oto mi chodziło! Brawo dla cb.

Opublikowano

To co ci przeszkadza w napisaniu ticketa ? Im więcej wydałeś tym lepiej. Poza tym tak jak mówią koledzy, to może być lagg. Wejdź na serwer i spróbuj zalogować się na serwer na inne konto i napisać no to drugie prywatną wiadomość. Jeśli się da to znaczy, że ktoś gra, jeśli nie to znaczy, że to lagg i jak napiszesz do K2 to ci go wylogują.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

jeżeli to lagg to nie musisz pisać ticeta wystarczy poczekać do czwartku w czwartek admini co tydzień wieczorem restartuja servy wiec jeżeli to alg to poczekaj

Opublikowano

wielkie dzięki ale jest pewnie jakiś temat (bo nie chce się pytać tutaj o to) jak napisać tickieta dajcie linka :rolleyes:

2005qgx.png

dbjz3t.png

Opublikowano

Logujesz się,potem w prawym górnym rogu masz "Support". Klikasz to, potem wybierasz grę, potem konto i dajesz "Get support". Potem dajesz Add question i piszesz.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ostatnio tez tak mialem haslo zmienilem i juz ale nikomu passow nie podawalem wiec to jest dziwne :P

1377774857-U369478.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...