Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dla Gracza ok 150zł.

VereX.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcę kupić słuchawki dla gracza. Chciałbym na ten cel przeznaczyć około 150zł, najlepiej, aby oczywiście były z mikrofonem. Ofertę proszę podawać z morele, to jutro do nich pojadę i odbiorę towar.

Uniwersalnymi też nie pogardzę xDOczywiście nauszne.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

Kopsnij PLUSIKA :)

Opublikowano

Tak jak pisze. Kabel 1m jest wbudowany w słuchawki. Ten dłuższy akcesoryjny jest odpinany co jest bardzo wygodne.

CPU Intel Core i7 3770K GPU SLI EVGA GTX 780 ACX SC RAM 4x4GB Corsair Dominator Platinum 16GB MOBO Asus Sabertooth Z77 COOLER CPU NZXT Kraken X60 @ Akasa Apache 140mm x2 SSD Plextor M5S 128GB + Curcial M550 128GB HDD WD Green 2x2TB PSU Seasonic Platinum 860W CASE NZXT H630

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z początku każde moim zdaniem słuchawki trochę będą uwierały(boleć mogą uszy) to normalne po jakimś czasie się przyzwyczaisz i będą ok .

Jeszcze pytanie jaki gatunek muzyki słuchasz ?

681 EVO to dobry wybór .

Opublikowano

Polecałbym Ci Steelseries 5H V2, nie ma na morele bo tam przepłacisz. Tutaj masz w promocji http://procpu.pl/q/?keywords=Steelseries%205H%20V2

Wrzyciu nie bierz rzadnych słuchawek for gaming placisz za markę nie za wykonanie.

Co do superluxów bardo dobry wybór. 

Alternetywe mogę polecić Sennheiser hd 202

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Zapominacie się. SL 681 EVO, Senki HD 202 i SL 681 mają różne brzmienia. Najbardziej uniwersalne są 681 i 668B. SL 681 EVO i HD 202 mają inaczej zestrojony dźwięk z czego wiem że 202 ma dobry, mocny bas a EVO grają z jeszcze mocniejszym basem ale ciepło i ciemno.

Opublikowano

Wiesz najlepsze to były by CALe lecz są trochę ponad budżet.

A co do tych słuchawke jeśli autor ma kartę zintegrowaną to dużo tutaj nie zmini.

Opublikowano

Co z tego że dobre (jak dla kogo) jak mogą być lepsze...

Opublikowano

Gajwer nie wiem o czym mówisz, Steelseries 5H V2 to dobre słuchawki. No i mieszczą się w budżecie przed wszystkim.

Miałes kiedyś cale lub Supeluxy na głowie? Przy dobrej karcie dzwiękowej?

Ja podsiadałem 3 modele steelsów wszystki się rozleciały...

Opublikowano

Gajwer oczywiście, że miałem - jak dla mnie rewelacji nie ma biorąc pod uwagę, że aktualnie korzystam z  Blackshark'ów. Co do tego, że słuchawki mogą być lepsze lub gorsze to nie ma się co spierać. Ja daje swoje typy do 150 zł i tyle. Jeśli nie spodobają się 5H to polecam jeszcze Siberia V1 http://gamingowo.pl/p/1579/16558/steelseries-siberia-v1-biale-mikrofon-steelseries-sluchawki-gaming.html 

Opublikowano

Te wszystkie Steelseriesy i inne śmieci "do gier" to męka dla uszu. Posłuchaj prawdziwych słuchawek, to będziesz wiedział o czym mówię. Kupiłem kiedyś takie, w podstawówce jeszcze, bo "do gier" i fajnie wyglądały. A potem posłuchałem sobie losowo wybranych Pioneerów w MM za połowę tego, co zapłaciłem za te "do gier". I nigdy więcej takiej głupoty nie zrobię. Jest kilka godnych polecenia headsetów, ale nie są to od żadnych marek typu Razer, SS, Logitech itd. a AKG (GHS-1), Sennheiser, Beyerdynamic i inne marki zajmujące się sprzętem audio, który ma grać, a nie wyglądać. 

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz
  SSD: Samsung PM830 128GB
  SCREEN: 1366x768 IPS, matowy
  3G: Ericsson H5321 gw
  BATTERY: Lenovo 9 Cell Extended Life Battery 44++

Opublikowano

Miałes Supeluxy albo cale i mówisz ze steelsy są lepsze?! No proszę Ci chyba miałeś ale co innego na tej głowie...

Tutaj nie ma co porównywać Senhy za 100 zł HD201 posiada lepszą jakoś dzwięku niż steelsy 5h i sibierie.

Sibierie to kolejny szajs który w 70 % płacisz za markę.

Opublikowano

Gajwer oczywiście, że miałem - jak dla mnie rewelacji nie ma biorąc pod uwagę, że aktualnie korzystam z  Blackshark'ów. Co do tego, że słuchawki mogą być lepsze lub gorsze to nie ma się co spierać. Ja daje swoje typy do 150 zł i tyle. Jeśli nie spodobają się 5H to polecam jeszcze Siberia V1 http://gamingowo.pl/p/1579/16558/steelseries-siberia-v1-biale-mikrofon-steelseries-sluchawki-gaming.html 

ja ci mogę porównać 

mam (w zasadzie miałem) steelseriesy siberie v2, po 2/3 miesiącach nie było basu w prawej słuchawce (z tego co czytalem to typowe, pada albo sluchawka albo mikrofon)

mam tez zeny hd 418, podobna cena, znacznie wygodniejszne, bass mają zupełnie inny, lepszy

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...