Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kssn]Szukasz Kssn?Zajrzyj!

K510i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

kssn.txt

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

KSSN to jest coś takiego jak nasz PESEL

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Jak to tylko...KSSN to korea nic więcej.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

Nie bede sie rozpisywal o tym noobie to jest skopiowane z innego forum z poradnika ktory ja robilem tu macie strone do niego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

I po drugie zobacz co tam pisze na koncu tego poradnika.

Opublikowano

Hahaha....chcesz link skąd to wziołem?Prosze bardzo pało:

http://warrockcoreano.forumfree.net/?t=25630899

Chuj mnie to czy bede miał warna!Ten temat w linku nie jest twój!Wale to forum i pewne osoby , możecie zapomnieć że jakieś haki wam jeszcze dam!

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Opublikowano

K510i nie denerwuj się tak od dawna wiadomo że mpc to w większości dzieci neo, mające po 8-12 lat.

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Jak chcecie to dam linka do generetora KSSN.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

Warrock jest bogiem, PunkBuster wrogiem, Cheat podstawą, OPK zabawą.

Chętnie zostanę moderatorem działu WarRock.

Opublikowano

On juz nie dziala.

ban1.gif

wrhwpbs031007.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...