Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co do masterek

FailStunt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie :D Bo nie raz się widzi jak na ekranie logowania koleś ma napisane statystyki ile zabić, asyst i wygranych walk. I teraz pytanie ode mnie do was - te statystyki to są dane ile np. wygranych walk osiągnął koleś na tej postaci? 
I pytanie numer dwa. Jak sobie takie statystyki zrobić?

Pytam bo szczerze nie wiem :D Troche już gram w tą grę ale z pewnych przyczyn większość czasu spędziłem w grze kiedy jeszcze nie było masterek itd.

Opublikowano

Siema, mam pytanie :D Bo nie raz się widzi jak na ekranie logowania koleś ma napisane statystyki ile zabić, asyst i wygranych walk. I teraz pytanie ode mnie do was - te statystyki to są dane ile np. wygranych walk osiągnął koleś na tej postaci? 

I pytanie numer dwa. Jak sobie takie statystyki zrobić?

Pytam bo szczerze nie wiem :D Troche już gram w tą grę ale z pewnych przyczyn większość czasu spędziłem w grze kiedy jeszcze nie było masterek itd.

Wins - ilość zwycięstw, pokazuje ilość wygranych meczy tylko tą postacią

Kills i assists pokazuje łączną ilość zabójstw i asyst tą postacią, nie tylko w wygranych meczach.

Jeśli chcesz mieć takie statystyki musisz zakupić golden skina. Nie musisz nim grać, ale musisz go po prostu posiadać. ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...