Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giftcode

pingwin1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat ponieważ chyba wy czegoś nie rozumiecie... kieruję to do osób, które chcą kupić minecrafta z innej strony niż oryginalny. Ostrzegam, że minecraft za sms za 15-70 zł na pewno bedzie zły!

Już co drugi temat jest o giftcodach za sms lub z innej strony. Pomyślcie, jaki interes ma twórca strony skoro kupuje oryginalne konta za 80 a sprzedaje po 20? Rozumiem, że nie macie swojej karty kredytowej, macie jedynie fundusze w swojej komórce, ale nie ma to ich wydawać na te konta. Albo nic nie dostaniecie, albo dostaniecie konto, którego używa 10-50 osób. Na większości serwerów bany, a na tych największych się nie da grać. Sam testowałem takie publiczne konto. Na hypixelu chciałem zagrać w VampireZ, teleportowalem sie tam, ale po 10 sekundach ktos mnie tepnal na inne lobby. I tak sie skakalo, nic sie nie dalo zrobic. 10 osob na jednym koncie na jednym serwerze... Po prostu poproście rodziców, nawet z okazji urodzin czy coś. Dodatkową możliwością jest teraz PaySafeCard. Masz w skarbonce 100 zł? Zamień je w kiosku na wirtualne pieniądze, i za nie kup minecraft z minecrat.net. A, a jak są różne ceny giftcoda i premium na własne konto to oczywiste, że to fałszywe. Gift code to to samo co premium na swoje konto!

Konta z nie oryginalnych stron mogą być zbanowane, oszukane, tymczasowe, zbanowany nick na większości serwerów, kupa ludzi na jednym koncie, lub też nie dostać swojego konta. Może być też tak, że "kupisz" premium dla tego konta, a koleś komu kupiłeś sam na tym będzie grał.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Dokłądnie. Napisz to wszędzie gdzie o to pytają bo jest masa takich tematów. Nie opłaca sie ryzykować. Ale nie mówię że wszędzie oszukują z giftcodami.

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Ja nadal nie rozumiem ... Jak można kupować przez SMS? Jest to najbardziej nieopłacalna, najdroższa opcja ...

Nie jest też w 100% bezpieczna ...

Niby tak trudno pójść do sklepu/kiosku kilka ulic dalej i zaoszczędzić czasem nawet kilkadziesiąt złotych?

No i jak napisał autor tematu. Wystrzegać się kont publicznych. Chyba najgorszy możliwy zakup jeżeli chodzi o tą grę ..

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jest możliwość kupna na allegro, od innych. Są tanie, i nieraz fałszywe. Ale i tak nielegalne.

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Według mnie bardzi puczający temat. Sam się przejechałem na swoim "oszczędzaniu" na mc. Gdy kupujecie Minecraft'a na allegro, nie macie pewności czy konto nie jest zbanowane na serwerach bądź czy poprostu nie istnieje. Jestem za przypięciem tematy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...