Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Market i zarabianie

kamilod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam trochę kaski i chciałbym ja jakoś pomnożyć i mam do was takie pytanie :

Na jakich itemach najlepiej zarobić na markiecie 

Z góry dzieki za pomoc 

Opublikowano

Djinnowe/Rashidowe/Farmine. Kupujesz je np. 500gp taniej niż sprzedajesz u npc, także jeżeli masz czas żeby bawić się w coś takiego no to chyba najlepsze rozwiązanie.

Chyba, że pisząc "trochę kaski" masz na myśli kilkadziesiąt kk, wtedy najlepiej kupować rarki i sprzedawać je drożej ;)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

No tak ale miałem na myśli "śmieci" itemki co lecą z potworków na wyrównanie expa bo słyszałem ze na tym ten można niezłe zarobić ale dziękuje:) a jeśli chodzi o ilość kaski to mam z 300 k 

Opublikowano

Wszystkie valuables , skieleton decoration , cats pawy , lumi orby , blood goblety , wszystkie trophy , to tego jesli zarobisz trochu wiecej , to polecam inwestowac w itemy jak nightmare /necro shield / ornate set / glacier rod.

Kazdy z tych iotemow to jakies 30-70k zarobku za kazdym razem.

Ja w miesiac potrafilem na markecie zarobic z 3-4kk na czysto , ale sa ludzie ktorzy na kazdym dream matterze zarabiaja po 400k:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...