Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

CZONOS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku juz powiem że go nie sprawdziłem więc może haczek nie dzialać w googlach go znalazłem tu macie opcje (a pożyczyłem od ciebie Enzil FInject.exe chyba się nie pogniewasz?)

NumPad 1 - Box ESP

NumPad 2 - Sat Chams

NumPad 3 - FullBright

Removals:

NumPad 4 - No Spread

NumPad 5 - No Fog

NumPad 6 - No Gun

Other:

NumPad 7 - SpeedHack

NumPad 8 - Windowed Mode

NumPad 9 - Unlim Respwan

X - Glitcher Key

tu scana http://www.virustotal.com/pl/analisis/ca1020ba02f84edfeafc1eaad146c673dacc2a2cb1b45568bfbd31ad10dc98fe-1269944746

i linka http://www.speedyshare.com/files/21688994/Hax.rar

Jeśli nie działa to szkoda Jeśli zadziała to dawajcie + =) B)

A nie trzeba chyba instrukcji chyba każdy wie jak uruchomić hacka nie ?? B)

Ja nie sprawdziłem bo miałem wczoraj reinstalke kompa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciekawe jak sprawdziles to ze dzila jak czyszcza Serwer.. i ca bedzie dopiero w srode o 12 !

zal..

Jak Pomogłem daj + Lub Podziękuj ;dd

ZuuziaaaPL.gif

Opublikowano

hahaha co za kołek,niemozna sie połączyc z ca a ten pisze ze haks mu dziala<hahaha>,dobry jestes gosciu-sciemniacz !!!

Opublikowano

ps z kond wiesz kiedy sprawdzilem ja sprawdziłem 2dni temu bo czonos to mój kumpel w realu i przeslal mi przez gg 2dni temu a ja powiedzialem żeby dołączył do mpcforum i dzis se zrobil konto tutaj ja pierwszy sprawdziłem tego hacka on nie lubi sprawdzać hacków to dał mi to sprawdzenia

Opublikowano
xD ;d topic niepotrzebny skoro i tak robią coś z combatem ;d a tak chciałem pograć w niego ;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

No tak ale misieksss mówi prawde dostał odemnie tego hacka 1przez gg nie musicie się go czepiać :) spokojnie :P + dla miziolka

w 7godzin napisać 33posty, jeszcze czy na temat ? :D Jak tak to "Jesteś Hardcorem"

03091112_Veteran_Leon.png
Opublikowano

Unli Respawn to taki hack ktory pozwala sie odradzać w danej chwili i nieskaczonosc razy.

Akr0s_PL.gif
Opublikowano

Ten hak niedziała po nowym paczu

sam sobie odpowiedziales dlaczeo nie dziala!

byl path i nie dziala,albo cos masz z gra nie tak.

@umnie na wstepie crash gry z tym haxem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...