Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Unturned] Edytor ekwipunku/statystyk/ubrań i wiele więcej!

piczomagnes™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym Wam przedstawić edytor do Unturned, który umożliwi niemalże wszystko!

Zaczynamy!

Instalacja:

bardzo prosta czynność, wypakowywujemy plik, a następnie go uruchamiamy. + plik .exe znajduje się w /bin/debug

Możliwości:

- edycja skilli: nieskończoność punktów do przypisania,

- edycja ubrań: od teraz bez konta GOLD możesz poczuć $wag,

- spawner pojazdów: wiadomo co daje,

- kopia zapasowa: chyba oczywiste,

- teleporter: przenoś się w wybrane miejsce,

- edytor życia: masz mało życia? Szybko wyłącz grę i dodaj sobie życie poprzez ten edytor!,

- i wiele więcej!

Tutorial:

Włącz Unturned i zagraj na jakiejkolwiek mapie, następnie wyłącz grę.

Uruchom program.

Kliknij "Open" i wybierz zapis ekwipunku.

Dodaj sobie Timberwolf'a, multum bandaży i inne.

Powtórnie uruchom grę, rozpocznij rozgrywkę i ciesz się przedmiotami! :D

SS'y:

GYD3NGS.png

C7cRl7O.png

kraybag.png

SKAN:

https://www.virustotal.com/ro/file/d4146c4d4f4fde5b600f2a99570c9454290590a100386617b21987fafed4c8b0/analysis/1406239723/'>https://www.virustotal.com/ro/file/d4146c4d4f4fde5b600f2a99570c9454290590a100386617b21987fafed4c8b0/analysis/1406239723/
https://www.virustotal.com/ro/file/d4146c4d4f4fde5b600f2a99570c9454290590a100386617b21987fafed4c8b0/analysis/

DOWNLOAD:

http://www39.zippyshare.com/v/95166082/file.html

ITEM EDITOR DZIAŁA ZARÓWNO NA MULTI JAK I NA SINGLU

Opublikowano

Przecież to psuje tylko przyjemność z gry...

Stąd moje pytanie, działa to na multi? Jeśli tak to chyba czeka mnie solo na singlu. 

Opublikowano

i tak sa multi hacki Aimy i GoodMody spawnery itemowna i takie tam myslisz z kad koles po 10min postawionego nowego servera by mial Wolfa 2x Magazynek i w pizdu innych itemow ?

Hacki sa tylko trzeba znalesc 

Opublikowano

ziomek opisz dokladniej co dziala na Multi a co nie 

Przecież to psuje tylko przyjemność z gry...

Stąd moje pytanie, działa to na multi? Jeśli tak to chyba czeka mnie solo na singlu. 

Przepraszam za wolną odpowiedź, wszystko działa na multi jak i na singlu bez obawy o banicję. Można korzystać do woli! :D

Opublikowano

Dziękuje zadziałało :)

Teraz mam inny problem :(

Jak próbuję się teleportować to wyskakuję mi: xxNh7Hd.png

graphic.png

Opublikowano

Dziękuje zadziałało :)

Teraz mam inny problem :(

Jak próbuję się teleportować to wyskakuję mi: 6717514073476981026128.png

Spróbuj pobrać Visual Studio. Kiedyś w jakimś programie (bodajże Horizon) miałem to samo. Pobrałem najnowszą wersję Visual Studio i podziałało.

LINK

Opublikowano

Nie da się, sam chciałem się co nie co pobawić na multi ale pliki twoich postaci są zapisywane na serwerze a nie u ciebie w rejestrze.

Krótko mówiąc, działa tylko na singlu

Opublikowano

Nie da się, sam chciałem się co nie co pobawić na multi ale pliki twoich postaci są zapisywane na serwerze a nie u ciebie w rejestrze.

Krótko mówiąc, działa tylko na singlu

No chyba że grasz z kolegą i ty hostujesz. OFC sync on.

graphic.png

Opublikowano

nie umiem wczytac save ;/

Jakiś błąd lub coś wyskakuje?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

I po co taki edytor ?? jaką macie z tego frajdę że znaleźliście Timberwolfa ?? (bo ja wręcz wyjeb***** się z krzesła) Mam 2 chaty dużo broni jedzenie picie 2 samochody (najszybsze) 2 timerwolfy i nie używałem żadnych edytorów i cheatów i mam z tego frajdę

baner.png

Opublikowano

I po co taki edytor ?? jaką macie z tego frajdę że znaleźliście Timberwolfa ?? (bo ja wręcz wyjeb***** się z krzesła) Mam 2 chaty dużo broni jedzenie picie 2 samochody (najszybsze) 2 timerwolfy i nie używałem żadnych edytorów i cheatów i mam z tego frajdę

Taki edytor może przydać się osobom, którym nie chce się niczego szukać oraz nie mają chęci do gry bez wspomagaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...