Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio widzialem w metku jak chyba z 7 wojów o róznych nickach typu : Bs31jXfak1 stali minimalnie obok siebie (praktycznie na Sobie stali xP) i wszyscy łowili... czy ktos wie jak cos takiego zrobic... bo jakby zapuscic takiego bota z 7 wojami co łowi to szybko mozna sie dorobić.

Prosze o komentarze:)

Opublikowano

W moim podpisie masz Angelbota.

Ściągnij i rób lekcje domowe łowiąc xD

Okey, tylko mi nie chodzi zeby 1 postacią stać i łowić, tylko zebym moje np 7 postaci stało tak bardzo blisko siebie i łowiło, widzialem to niedawno koles w m2 stał i mu chyba 6 czy 7 wojów naraz łowiło xP

Opublikowano

Takie nicki, to chiński bot jest. Dużo ludzi go szuka, zawsze chodzą grupkami zawsze woj zawsze po 7 gdzieś tak.

Ale tu chodzi o coś innego więc,

normalnie bierzesz bota co działa na zminimalizowanym, ustawiasz postacie i start.

Mi to działało (teraz nie wiem bo nie gram w PLa)

Opublikowano

Ale chodzi o to żeby nie robić kilku kont i na każdym wbijać 30 lvl, tylko taki hack który robi ok 7 botów o różnych nickach i wtedy szybciej sie łowi bo jak np na 1h jeden malz to tak w 1h 7 malzy :D bardzo by się coś takiego przydało

bykomstop.gif
Opublikowano

ale ja na PLu ostatnio widzialem jak koles (6 czy 7 wojami) łowił naraza... szkoda ze nie mam screena:/

http://www.youtube.com/watch?v=4jvNfUJ5AOA o to własnie mi chodziło :P

mieć takie coś to cudo ;d i na pewno na PL ktos to ma przynajmniej na S2, bo jeden koles ma 3 sklepy o takiej samej nazwie i w tych 3 sklepach full malze:P

Opublikowano

No coś w tym jest.

Gram na s4 ( twierdza ) jechałem czasami na fb i selalem malze po 450k a chodziły po 500k więc szybko zchodziły.

A od niedawna zaczeły pojawiać się sklepy całe w małżach po 250k za sztuke.

Co tu komentować w nie cały miesiąc cena z 500k spadła na 250k.

Pasowało by bocika zkołować z kadś, 7 postaci na fb na 1 kompie :) super zarobek.

Opublikowano

Jak zrobić kilka FB w 1 miejscu? Odpalasz sobie exp bota - on daje możliwosci wchodzenia w postać :) Potem odpalasz kilka FB wchodzisz w postacie i looz :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...