Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack pytanko?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tacy znawcy a nie wiedzą co to DDoS a co to DoS :D

Drophack to atak DDoS HAHAHHAHAHAA

Drophack to skrypt na flooding, a cale twoje konto jak i wszystkie posty to marny troll, juz nie raz ci tlumaczylem roznice. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

k***a pytam do celow informacyjnych, a wy juz spinacie dupe co niektorzy zajebisci przeciwnicy bola i innych programow... Jezeli macie z tm taki problem to na c**j siedzisz w dziale o bitavh, skryptach, chetach do lola, hmmm? Wez czlowieku wyjdz i skoncz mi tu farmazony pierdolic. Pytam sie ile czasu to ile czasu i nie oczekuje na twoje bezsensowne wypowiedzi do ktorych moge sobie konia zwalic. I dziekuje za odpowiedz uzytkownika Reph3at, mozna zamknac dostalem odpowiedz. :-)

to forum o haxach, a nie o DDoS'owaniu ... 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

A mam takie pytanie, pewnie żałosne ale zastanawia mnie to.

Jak kupie VPS za 30zł + to będę mógł używać Tego drophacka na zawsze czy jest jakiś limit ?

Opublikowano

A mam takie pytanie, pewnie żałosne ale zastanawia mnie to.

Jak kupie VPS za 30zł + to będę mógł używać Tego drophacka na zawsze czy jest jakiś limit ?

Póki Ci sie nie skończy transfer/minie okres zapłaty za vps

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

A to po ilu sie kończy ? tak +/-

Transfer zawsze powinien wystarczyc na ten miesiac kupna. Wystarczy wpisac w necie Vps i od razu masz pelno ofert... Z ktorych mozesz sie dowiedziec na ile i za ile mniej wiecej mozna kupowac.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Nie potrzebuje VPS w Amsterdamie. Ostatnio znalazłem VPS, uwaga... W DALLAS za 7 dolców z 3 TB Transferu. NIGDY NIE MIAŁEM VPS KTÓRY DROPUJE GRY SZYBCIEJ. To teraz rekordy:

Czas dropowania gierki w Loading Screenie: 13 sekund

Czas dropowania gry która się rozpoczęła: 5,5 minuty

Ha, wiem ktory to( wlasnie na niego patrze ), ale przeciez Dallas to jest w Ameryce wiec to nie ma prawa ruszyc serwerow w Europie xD

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dawno temu prowadzilem serwer samp, postawilem go na vpsie ze strony bizns-host.pl

Od roku czasu mam tam 40 zlotych i chcialbym to jakos wykorzystac. Czy ktorys z vpsow od nich z oferty nadaje sie do takiej roboty? Pozdrawiam

Opublikowano

No faktycznie tyle przyjemności jest z wywalonej gry :) DropHacki są dla słabych którzy nie posiadają czegoś takiego jak mózg :) Pozdrawiam

PS. mnie to nie boli że ktoś taki jak Ty będzie używał DH bo na poziomie brązu i tak nikt nie ogarnie że ktoś używa DH a zanim wzbijesz się wyżej np do srebra to trochę Ci to pewnie i tak zajmie bo bez mózgu to nawet na DDOS przegrasz :)

Jaki k***a DDOS?! Kiedy wy się nauczycie co to DDoS ?! Wielcy znawcy z mpc hahah :D

@topic

vps 1gb/s putty perl g3m.pl i ciśniesz, wywalisz gre po 6 minutach mniej więcej, zalezy jaki vps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...