Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop hack pytanko?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, elo jak to jest z tym dropkiem, jak zawiesze w 20 minucie gierke to po jakim czasie moge ja odwiesic by maksymalnie przedluzyc czas i sobie samemu dokonczyc i wygrac? Pis jol elo, jakiego vpsa potrzebuje taki za 5 dyszek styknie na servhoscie?

Opublikowano

Nikt Ci na to pytanie nie powinien odpowiadać. To nie jest forum o DDOS.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Nikt Ci na to pytanie nie powinien odpowiadać. To nie jest forum o DDOS.

Zgadzam się, trafiłeś nie tu gdzie trzeba kolego. :)

Life  <  League of Legends

Opublikowano

No, elo jak to jest z tym dropkiem, jak zawiesze w 20 minucie gierke to po jakim czasie moge ja odwiesic by maksymalnie przedluzyc czas i sobie samemu dokonczyc i wygrac? Pis jol elo, jakiego vpsa potrzebuje taki za 5 dyszek styknie na servhoscie?

Jak serwer w europie to po 6 min gra moze juz zniknac. To zalezy czy serwer sie ugnie czy nie. Btw tych ekhm wyzej nie sluchaj, bol dupy ze ktos im wyjebie wygrana gre :) do zobaczenia na zdropowanym soloq ;)
Opublikowano

No faktycznie tyle przyjemności jest z wywalonej gry :) DropHacki są dla słabych którzy nie posiadają czegoś takiego jak mózg :) Pozdrawiam
PS. mnie to nie boli że ktoś taki jak Ty będzie używał DH bo na poziomie brązu i tak nikt nie ogarnie że ktoś używa DH a zanim wzbijesz się wyżej np do srebra to trochę Ci to pewnie i tak zajmie bo bez mózgu to nawet na DDOS przegrasz :)

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Mozesz byc wyrzutkiem i brązem, ale w więzieniu wezma każdego

ps. za dossy za kary 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

k***a pytam do celow informacyjnych, a wy juz spinacie dupe co niektorzy zajebisci przeciwnicy bola i innych programow... Jezeli macie z tm taki problem to na c**j siedzisz w dziale o bitavh, skryptach, chetach do lola, hmmm? Wez czlowieku wyjdz i skoncz mi tu farmazony pierdolic. Pytam sie ile czasu to ile czasu i nie oczekuje na twoje bezsensowne wypowiedzi do ktorych moge sobie konia zwalic. I dziekuje za odpowiedz uzytkownika Reph3at, mozna zamknac dostalem odpowiedz. :-)

Opublikowano

k***a pytam do celow informacyjnych, a wy juz spinacie dupe co niektorzy zajebisci przeciwnicy bola i innych programow... Jezeli macie z tm taki problem to na c**j siedzisz w dziale o bitavh, skryptach, chetach do lola, hmmm? Wez czlowieku wyjdz i skoncz mi tu farmazony pierdolic. Pytam sie ile czasu to ile czasu i nie oczekuje na twoje bezsensowne wypowiedzi do ktorych moge sobie konia zwalic. I dziekuje za odpowiedz uzytkownika Reph3at, mozna zamknac dostalem odpowiedz. :-)

Forum nie popiera atakow DDoS. ( DoS rowniez  -.- )

Dla up'ow-DropHack glownie wyzwala cie od Noob Teamow takich co Afcza ci od pierwszego levela czy nawet jak masz SUPER TEAM ( Timo, Nunu [here we go] ) Czy inne scierwa, w ekranie ladowania mozna wyjebac gre i nie tracic czasu czy trzech punktow ( lub 10 )

@top

Potrzebujesz Vps najlepiej w Amsterdamie ( Netherlands ) Z 1gbps uplinku i najlepiej przynajmniej 1tb lub nieograniczony transfer, moze nie latwo znalezc ale do 30 zl nawet sie kupi mocny. Jesli chcesz pomocy pisz PW.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano
http://www.ovh.pl/vps/vps-classic.xml

Wydaje mi się, że VPS Classic 2 powinien styknąć, ew. możesz spróbować 1, ale nie jestem pewny. 

I instaban, nie polecam. Na ovh mozesz najwyzej im wyssac, poza tym zaden Vps nie ma allowed DDoS ale sa administracje ktore nie sprawdzaja dlatego lepiej z takich mniej znanych hostingow kupowac.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Kupisz uzyjesz I ci oddadza kase I bedziesz na czarnej liscie bo wykryja atak :p najlepiej to samamu serwer postawic no ale do tego to juz trzeba troszke mozgu

Opublikowano

@albicoolvod co myslisz o tym z up?

Zdawalo mi sie, ze sie wypowiedzialem o tym? Post nie wyskoczyl czy co :_;?

Aaa, sorry.

Wszystkie z OVH Bannable, po co mu takie dajecie, zeby kase stracil :D ?

Najlepiej daj znac na PW to pomoge ^^

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Zdawalo mi sie, ze sie wypowiedzialem o tym? Post nie wyskoczyl czy co :_;?

Aaa, sorry.

Wszystkie z OVH Bannable, po co mu takie dajecie, zeby kase stracil :D ?

Najlepiej daj znac na PW to pomoge ^^

Dam znac niebawem gdy bede mial lapka znowu dzieki :-)

Opublikowano

Forum nie popiera atakow DDoS. ( DoS rowniez  -.- )

Dla up'ow-DropHack glownie wyzwala cie od Noob Teamow takich co Afcza ci od pierwszego levela czy nawet jak masz SUPER TEAM ( Timo, Nunu [here we go] ) Czy inne scierwa, w ekranie ladowania mozna wyjebac gre i nie tracic czasu czy trzech punktow ( lub 10 )

@top

Potrzebujesz Vps najlepiej w Amsterdamie ( Netherlands ) Z 1gbps uplinku i najlepiej przynajmniej 1tb lub nieograniczony transfer, moze nie latwo znalezc ale do 30 zl nawet sie kupi mocny. Jesli chcesz pomocy pisz PW.

Nie potrzebuje VPS w Amsterdamie. Ostatnio znalazłem VPS, uwaga... W DALLAS za 7 dolców z 3 TB Transferu. NIGDY NIE MIAŁEM VPS KTÓRY DROPUJE GRY SZYBCIEJ. To teraz rekordy:

Czas dropowania gierki w Loading Screenie: 13 sekund

Czas dropowania gry która się rozpoczęła: 5,5 minuty

Opublikowano

Nie potrzebuje VPS w Amsterdamie. Ostatnio znalazłem VPS, uwaga... W DALLAS za 7 dolców z 3 TB Transferu. NIGDY NIE MIAŁEM VPS KTÓRY DROPUJE GRY SZYBCIEJ. To teraz rekordy:

Czas dropowania gierki w Loading Screenie: 13 sekund

Czas dropowania gry która się rozpoczęła: 5,5 minuty

Mi sie w niemczech zdarzalo, ze w 2-3 minuty wyrzucalo. No coz, nie potrzebuje Vps w Amsterdamie, ale najbardziej komfortowy vps bylby wlasnie tam. Poza tym za polowe tego co ty dales mozna kupic taki sam wlasnie w Amsterdamie.

@Edit

Ale to serio jakis c*****y chyba serwer musial byc albo cos go wtedy zamulalo.

Bo ogolnie, zeby wyrzucic gre graczy nie moze byc w grze przez ok 6:30 min, po tym czasie gra zostanie uniewazniona-z tego co wiem.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Mi sie w niemczech zdarzalo, ze w 2-3 minuty wyrzucalo. No coz, nie potrzebuje Vps w Amsterdamie, ale najbardziej komfortowy vps bylby wlasnie tam. Poza tym za polowe tego co ty dales mozna kupic taki sam wlasnie w Amsterdamie.

Nie może wyrzucić w 2-3 minuty. Minimum to 5 minut, za połowę dostaniesz albo z 1 TB transferu albo OpenVZ na którym nie odpalisz spoofingu.

Opublikowano

Nie może wyrzucić w 2-3 minuty. Minimum to 5 minut, za połowę dostaniesz albo z 1 TB transferu albo OpenVZ na którym nie odpalisz spoofingu.

Moze, jesli wyjebie router.

Kogo obchodzi spoofing, jak Riot i tak to pierdoli ? Poki nie jestes w Challengerze moga ci obciagnac.

I tak, dostaniesz 1 tb ale coz, na miesiac wyrzucania po 2-3~ gry dziennie starcza na luzie. 

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Moze, jesli wyjebie router.

Kogo obchodzi spoofing, jak Riot i tak to pierdoli ? Poki nie jestes w Challengerze moga ci obciagnac.

I tak, dostaniesz 1 tb ale coz, na miesiac wyrzucania po 2-3~ gry dziennie starcza na luzie. 

Nie miałem na myśli bezpieczeństwa konta, bo te i tak zostanie zbanowane nawet z odpalonym spoofingiem, chodziło mi raczej o drophackowanie gier na Turcji i West gdzie serwery są zabezpieczone, gdzie bez odpalonego spoofingu gry Ci nie ruszy w ogóle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...