Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiarygodne czy zwykłe oszustwo?

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Zauważyłem reklamę o powyższym linku, ponoć sprzedają smsem giftcody, w niewiarygodnie niskiej cenie. Ktoś to wypróbował?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja w takie bajki nie wierze, i myślę że to zwykłe oszustwo i że na tym 1 koncie jest tak jak na allegro ludzie sprzedają dużo ludzi.

Ja na twoim miejscu kupiłbym na minecraft.net

Opublikowano

Już był właśnie podobny temat do twojego i ja się tam wypowiedzialem i wypowiem sie tutaj. Oto moja wypowiedź z tamtego tematu:

Dokładnie, fejk i jeszcze raz fejk. Nigdy nie dostaniesz Minecraft premium za SMS, i to jeszcze za 15 zł premium, a gift za 30 zł. Napewno dostaniesz konto którego używa pewnie z 10-20 osób, gift będzie albo nieważny albo nieprawidłowy. Pamiętaj zawsze grę kupujesz od oficjalnego producenta gry czyli https://minecraft.net

sygnaturka.png
Opublikowano

Te strony to fejki :( To niemożliwe, bo Mojang od razu by ich zgłosił, bo to nielegalne, sprzedawać ich "dzieła" Fibberhost chyba kupuje sam, albo ma zezwolenie od Mojang

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Można jeszcze za pomocą PaySafeCard

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...