Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asfen od Aska 3d

.A.s.e.k.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.A.s.e.k. a może pokazalbyś klasę i zaimportował (wyeksportowal) do metina 8 modeli (4 kobiety i 4 facetów)?

Daj sobie spokój z Korwinem. On i tak nic nie zrobi ale z drugiej strony on chociaż coś obiecuje.

Asek pokazał klase i zrobił sobowtóra Asfena,także jest +

A co do polityki.Obiecuje?xD

Każdy ktoś coś obiecuje tylko potem c*uj z tego wychodzi.

Like za prace

Opublikowano

.A.s.e.k. a może pokazalbyś klasę i zaimportował (wyeksportowal) do metina 8 modeli (4 kobiety i 4 facetów)?

Daj sobie spokój z Korwinem. On i tak nic nie zrobi ale z drugiej strony on chociaż coś obiecuje.

1. Korwin KRUL.

2.Chodzi CI o wszystkie nowe klasy? jak tak patrz punkt niżej. Jak nie to ok tylko jakie zastosowanie

3. Dosyć duże wyzwanie do wykonania lecz nie będzie to wykonanie perfekcyjnie. Ponieważ jestem słaby z 3d z tego co wiem TreeN chce dodać nowe klasy ,jego efekt będzie idealny ponieważ siedzi w tym dlugo.

xxx

Opublikowano

Gdyż nie przepadam za tym "całym Asfenem", to muszę ci pogratulować kreatywności model wygląda całkiem okej.

Zrób może coś innego  ciekawego na pewno znajdziesz na coś pomysł, oczywiście lajk za pomysł leci.

Opublikowano

.A.s.e.k.

W sumie tak miałem na myśli wyeksportowanie 8 modeli ale po to aby podmienić stare.

,,Asfen'' mi się nawet podoba. (gdyby nie miał wieńca na głowie)

Potrzebowałbym modeli ,ponieważ planuję zmodyfikowanie grafiki metina.

Jak się zgadzasz pisz pw.

Opublikowano

.A.s.e.k.

W sumie tak miałem na myśli wyeksportowanie 8 modeli ale po to aby podmienić stare.

,,Asfen'' mi się nawet podoba. (gdyby nie miał wieńca na głowie)

Potrzebowałbym modeli ,ponieważ planuję zmodyfikowanie grafiki metina.

Jak się zgadzasz pisz pw.

Takie oferty i propozycje to raczej na pw.

xxx

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...