Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pluginu Hardcore - Bany za śmierć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, szukam pluginu na bany za śmierć, chciałbym aby jak się zginie tak wyglądał czas do kiedy ma się bana : http://puu.sh/aCYjf/76035f6d7a.png chodzi o strukturę czasu.. za pomoc daję plusa dodatkowo jak ktoś ma autorski to bym taki kupił!!

UWAGA! nie podawajcie mi jakiś Ehardcore, Ghard, Yhardcore! Inne które działają i mają taki napis jak mówiłem ! :)

41099282381060526874.png

Opublikowano

@mati19992012 przepraszam umiesz czytać? Podałem już ten plugin dla @Hak3rPL i nie pasował mu to po co nabijasz posty? A pozatym @Hak3rPL jeśli chcesz jakiś multiline, kolory, to jest to autorski plugin na ban po śmierci taki protip. Nie znajdziesz takiego na bukkicie.

Pozdrawiam

sygnaturka.png
Opublikowano

@Hak3rPL jprd możesz sobie to dodać, format czatu to jest... Dla nie inteligentnych "\n" zjeżdża do następnej lini..

Polecam CI HDB - HardcoreDeathBan

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Musi działać, "\n" zjeżdża do następnej linii... 

@edit: sorrka ;c Spr. ,więc nie działa ;c 

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Najlepiej poproś jakiegoś dewelopera np. HugoZar (Bardzo dobry i tani) aby napisał ci taki plugin, nie dość że będzie na pewno bardzo dobry do jeszcze sam fakt że będziesz miał autorski plugin!

Opublikowano

Lepiej kup od kamcia bo chcesz wszystko za free i ma być tak i tak.! !!! słabe słabe słabe bo darmowe chcesz lepsze kup!

300 post ;3

Opublikowano

@Heiler

1.Dzieciak? Dzieciak ku**a? Nie chcice sie z nikim kłócić ale myślę że ty byś tego nigdy nie napisał co on pisze TERAZ! (Jestem jego testerem od dawna! I wiec wiem jak sie przykłada co pisze jak pisze itp.)

2.Const_? Tak bardzo dobrze pisze pluginy ale z tego co wiem to teraz pisze coś publicznego nie chce mówić co bo potem bedze miał problemy, nie na za bardzo czasu ale nie zaszkodzi spytać...

Opublikowano

Podaj ten plugin haker

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...