Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstion 3 czy nowy komputer

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość malutki688
Opublikowano

jak dla mnie nowy komputer, ps3 to juz starszy sprzet, gry sa i tak potencjalnie drogie, a ja osobisie wole grac na kompie niz ps-ie

Gość malutki688
Opublikowano

zalezy w co, w gta moze tak, w fpsy juz nie. zalezy co kto woli

Opublikowano

zalezy w co, w gta moze tak, w fpsy juz nie. zalezy co kto woli

Jak dla mnie to cody tylko na xboxa. Wogole lepiej polozyc sie na lozku przed telewizorem i mlocic padem. ps3 wyrwiersz juz za 500 zl nowe przy dobrej okazji a za takie pieniadze nie zlozysz pc zeby takie gry jak gta v itp szly.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie lepiej kupić komputer i pada? Komputer to bardziej wszechstronny sprzęt, a konsola tylko do gier. Wyszło PS4 także ja bym ps3 nie brał. Ale jakiegoś super komputera za te 1k nie kupisz.

4043121350.png

Opublikowano

PS3 jest na pewno dużo tańsze i lepsze do gier, a komputer droższy i bardziej problematyczny. ;) Używane PS3 w dobrym stanie kupisz za mniej niż 500zł. Tak samo sprawa wygląda z awaryjnością która w przypadku konsoli jest prawie zerowa. Moja trójka jest prawie codziennie odpalana od 2007 i ani razu nie było z nią problemów. :P

Opublikowano

Jeśli chcesz grać - PS3, warunkiem jest posiadanie wygodnej kanapy oraz dużego&dobrego TV.

apple.png

Opublikowano

PS3 jeśli chcesz kupywać gry, którę nie są takie drogie to pewnie ale w mojej opinii nie opłaca się, natomiast złozysz za te 1,6k o wiele lepszy sprzęt niż ten Acer, u siebie w sklepie zkładałem za taki budżet i spokojnie pograsz w taką fife world i inne w wymagajniejsze gry.

Opublikowano

Playstation, sam posiadam o wiele bardziej lubię konsole aniżeli grać na pc, oraz nigdy nie musisz się bać o sprzęt itp :)

Opublikowano

Rozszerz sobie pamięć do 8 GB, teraz jest tania. Lepiej kupić komputer niż PS3, tańsze są do niego gry i nie trzeba się potykać o mnóstwo kabli.

Opublikowano

Moim zdaniem komputer - dużo tańsze gry, lepsza grafika, na kompie możesz grać, słuchać muzyki, oglądać filmy itd, a na konsoli tylko grać, kompa możesz ciągle ulepszać, a konsoli już nie.

Opublikowano

Moim zdaniem komputer - dużo tańsze gry, lepsza grafika, na kompie możesz grać, słuchać muzyki, oglądać filmy itd, a na konsoli tylko grać, kompa możesz ciągle ulepszać, a konsoli już nie.

Na konsoli również możesz słuchać muzyki (w połączeniu z kinem domowym - sztos), oglądać filmy, nawet online. Konsoli nie trzeba ulepszać, masz gwarancję że gra którą kupisz będzie działać. Tańsze gry? Kto kupuje w polszy gry na PC? Chyba tylko te które wymagają przepustki sieciowej  8S Rynek używanych gier na PS3 jest spory, można dobre tytuły kupić tanio, potem je odsprzedać bądź zamienić na inne. To wcale nie jest tak duży wydatek jakby mogło się wydawać.

apple.png

Opublikowano

Na konsoli również możesz słuchać muzyki (w połączeniu z kinem domowym - sztos), oglądać filmy, nawet online. Konsoli nie trzeba ulepszać, masz gwarancję że gra którą kupisz będzie działać. Tańsze gry? Kto kupuje w polszy gry na PC? Chyba tylko te które wymagają przepustki sieciowej  8S Rynek używanych gier na PS3 jest spory, można dobre tytuły kupić tanio, potem je odsprzedać bądź zamienić na inne. To wcale nie jest tak duży wydatek jakby mogło się wydawać.

To że będzie działać wcale nie oznacza że będzie działać z*********e. Wiem że niektórym wystarcza 20 fpsów ale co to jest za gra...

76561198001815076.png
Opublikowano

To że będzie działać wcale nie oznacza że będzie działać z*********e. Wiem że niektórym wystarcza 20 fpsów ale co to jest za gra...

Wiesz co, długo posiadałem PS3 i jakoś nigdy nie spotkałem się z takim spadkiem klatek :) Twierdzisz że komputer złożony za 1500zł, czy nawet mniej będzie lepszy? Na pewno nie na wysokich detalach i godnej rozdzielczości. Co więcej, za 1,5tyś kupi konsolę z akcesoriami i porządne gry, a komputer? Składaka "do gier" z Allegro?  <3

apple.png

Opublikowano

Synku jestes smieszny, ty chyba nie wiesz co jest w konsolach i nie wiesz na jakiej zasadzie dzialaja. Konsola nigdy nie bedzie mulic chyba, ze jak wyrzucisz przez okno a pozniej odpalisz.

Opublikowano

Wiesz co, długo posiadałem PS3 i jakoś nigdy nie spotkałem się z takim spadkiem klatek :) Twierdzisz że komputer złożony za 1500zł, czy nawet mniej będzie lepszy? Na pewno nie na wysokich detalach i godnej rozdzielczości. Co więcej, za 1,5tyś kupi konsolę z akcesoriami i porządne gry, a komputer? Składaka "do gier" z Allegro?  <3

Wytłumacz mi jak konsola ma być lepsza wydajnościowo od peceta za tę samą cenę. I nie mówię o gotowcu. Przecież to pecetowe podzespoły w innym urządzeniu i z podniesioną ceną.

Zwróć też uwagę jak wyglądają gry na konsolach, nie porównuj mi to wydajności do pecetowego Full HD i ultra...

Synku jestes smieszny, ty chyba nie wiesz co jest w konsolach i nie wiesz na jakiej zasadzie dzialaja. Konsola nigdy nie bedzie mulic chyba, ze jak wyrzucisz przez okno a pozniej odpalisz.

Konsola muli już od nowości xD Wystarczy limit klatek na poziomie 30.
YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wytłumacz mi jak konsola ma być lepsza wydajnościowo od peceta za tę samą cenę. I nie mówię o gotowcu. Przecież to pecetowe podzespoły w innym urządzeniu i z podniesioną ceną.

Zwróć też uwagę jak wyglądają gry na konsolach, nie porównuj mi to wydajności do pecetowego Full HD i ultra...

Konsola muli już od nowości xD Wystarczy limit klatek na poziomie 30.

PS3 jest już leciwy, jak ktoś jest takim nerdem i onanizuje się do FPSów to śmiało kompa :) Zawsze chłopak może poczekać miesiąc, dozbierać trochę mamony i kupić PS4. PlayStation3 ma wielką kolekcję gier, i nie mów mi że się tną bo żadne studio nie wypuści tnącej się gry na konsolę :) Owszem, standard jest może trochę niższy ale przyczynił się do tego czas. Grywalność pozostaje ta sama.

apple.png

Opublikowano

Takie bajki to kolegom z piaskownicy opowiadaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...