Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight 14lvl, skille 45/45 Czy da się już ubić jakiś profit ?

ThePein

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, czy już gdzieś dałbym rade postawić 100% afk żeby był z tego niezły profit czy dalej expić na czyms i dobijać skille ?

Jak myślicie 

Opublikowano

Sam profit to np. waspy pod Ab. Leci z nich honeycumbs które jest w sporoo warte, albo idź na gobliny i zbieraj ss, też można się tak dorobić :).

Opublikowano

Skilluj 65/65, dzis nie pytaj sie mnie na pw, bo ciężko o dostęp do internetu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Swamplingi Venore

profit w granichach 2-4k/h

Noo i medecine pouch zbieraj to się dorobisz :D

Jak się wyskilujesz na 65/65 to później bp fibula rotwormy, tam kasa miodzio jest do 40 lvl'a jak będziesz bocił na 100% będziesz miał 15k

graphic.png

Opublikowano

Tu coś masz, nie testowane.

http://www.mpcforum.pl/topic/1178507-paczka-skryptow-do-xenobota-redbota-ibota-100-afk/

łatwiej by było gdybyś podał jakiego masz bota. (jak przeoczyłem to sorry).

Masz racje, mój błąd

Używam xenobota

@W tym temacie co podałeś wygasł link lub po prostu nie ma downloadu, ktoś może podać coś innego albo podać link do ściągnięcia tamtej paczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...