Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany na 7 dni na wymiane!

Derion64

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie moge przez te bany obstawiać dosyć prostych meczy na cs:go lounge, ponieważ nie moge akceptować wymiany gdyż mam bana na 7 dni który trwa praktycznie wiecznie, zawsze gdy loguje sie na tej stronie mam komunikat, że jestem z nowego urządzenia, z tym banem to samo..

Można to jakoś zaradzić?

mca.png
Opublikowano

Tak nie usuwac ciasteczek a filmy dla doroslych ogladac na incognito i nie bedziesz musial usuwac historii i potem nie bedzie problemu ze z nowego urzedzenia sie logujesz. Mozesz tez przez steam wchodzic i obstawiac na lounge .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Masz wbudowana jakby przegladarke w steam i wchodzisz na lounge i wszystko sie tam odbywa i nie bedzie ze logujesz sie z nowego urzedzenia i banow na 7 dni.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jak będzie jakiś mecz do obstawienia to sprawdze. Ale dzięki za wypowiedź.

@Edit

Podany sposób nie działa.. Dalej mam tego bana ;_;, a w ogóle nie zmieniam ani przeglądarki ani sprzętu..

mca.png
Opublikowano

Jak będzie jakiś mecz do obstawienia to sprawdze. Ale dzięki za wypowiedź.

@Edit

Podany sposób nie działa.. Dalej mam tego bana ;_;, a w ogóle nie zmieniam ani przeglądarki ani sprzętu..

Przy kolejce do obstawiania itemów wejdź na steam tam ci BOT da ofertę i same itemy ci się wczytają ty musisz tylko zaakceptować, rób to na kompie na steam nie przez przeglądarkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...