Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie grajcie jutro na bolu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@micha48 powiedzial po to by wybic sie z bronzu ...

ps. ToPiC robisz takie zamieszanie czy dziala nie dziala bol a teraz ze banuja zz to wczoraj juz pisałes "3 sierpnia beda bany" - Po co to kontynuujesz?

1 temat starczy i c**j .

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Radziłbym wam nie grać na bol'u, gdzieś na forum był temat podpięty jak admin z lol'a napisał że wprowadzą minipatch + wykryli bol'a więc nie radze grać, i nauczcie się grać normalnie a nie na cheata'ch. .

Proszę bardzo http://botoflegends.com/forum/topic/31232-bol-detection/ .

C**j ci w dupe jebancu p********y.

TO JEST FORUM O CHEATACH JAK SIE NIE PODOBA TO WYPIERDALAJ!!!!!!!!

Opublikowano

Jestem za tym aby zbanować tego typia za offtopic/spamy .. Sieje bezsensowny rozgłoś o "banach przez riot" wymyślony przez siebie ...

Szczególnie, że to jst 1 temat o tym napisany przeze mnie. Chcecie to grajcie, wasze konta.

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać czy rzeczywiście mają jakiś wykrywacz bola? Bo na forum bola ludzie powaznie sie boja. Na jakiej zasadzie taki cheat detector by działał niby?

Moge grac smialo czy poczekać lepiej?

Opublikowano

Radziłbym wam nie grać na bol'u, gdzieś na forum był temat podpięty jak admin z lol'a napisał że wprowadzą minipatch + wykryli bol'a więc nie radze grać, i nauczcie się grać normalnie a nie na cheata'ch. .

Proszę bardzo http://botoflegends.com/forum/topic/31232-bol-detection/ .

hahaha wybić to ty się możesz z brązu :), mam silverka więc japa tam, i info potwierdzone :) chcecie bana to proszę bardzo :) nie umiecie grać widać.

SILVERKA XDDDDDDDDDD SILVER 5 OFC?

wyjdź i przestań sie kompromitować

YwH9wML.png

Mógłby ktoś napisać czy rzeczywiście mają jakiś wykrywacz bola? Bo na forum bola ludzie powaznie sie boja. Na jakiej zasadzie taki cheat detector by działał niby?

Moge grac smialo czy poczekać lepiej?

graj śmiało, jest już bypassed. sprawdzał checksum dll'ki.

Szczególnie, że to jst 1 temat o tym napisany przeze mnie. Chcecie to grajcie, wasze konta.

YwH9wML.png

Opublikowano

Dostne bana za to że BoL będzi injected w grze, odpalony podczas gry czy jeśli nie bedzie widać że go używam to nie dostane ? 

nikt nie wie o co chodzi więc nie wiadomo 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Nie będzie żadnych banów ;) zwykły fake/troll miały być bany za bola dlatego anty cheata zrobił Riot ale twórcy bola wyminęli anty cheata w 15 minut, oni 3 tygodnie męczyli się nad czymś co ludzie z bola rozjebali w 15 minut ;) Po tej akcji pewnie Riot nie będzie już robił anty cheatów bo pewnie zauważyli że to bez sensu ;)

MEGUSTA

Opublikowano

Nie będzie żadnych banów ;) zwykły fake/troll miały być bany za bola dlatego anty cheata zrobił Riot ale twórcy bola wyminęli anty cheata w 15 minut, oni 3 tygodnie męczyli się nad czymś co ludzie z bola rozjebali w 15 minut ;) Po tej akcji pewnie Riot nie będzie już robił anty cheatów bo pewnie zauważyli że to bez sensu ;)

Popytałem się trochę na oficjalnym forum bola, i z tego co wyczytałem nikt nic nie wie o żadnych banach, a antychat został od razu wyminięty. Raczej można grać na spokojnie :) 

29.png

Opublikowano

Boże co za idiota zakłada pewnie nie umie nawet na bolu grać i straszy 

wczoraj widziałem katarine na bolu która feedowała ... aż mi się smutno zrobiło że ktoś na skryptach do chyba najlepiej działającej na nich postaci feeduje, i przegrywa ... aż szkoda gadać ... ale są i tacy ... 

29.png

Opublikowano

i być może po cicho wprowadzą jakiegoś bol-wykrywatora, ch*j wie 

29.png

Opublikowano

i być może po cicho wprowadzą jakiegoś bol-wykrywatora, ch*j wie 

NIE MOGĄ ZROBIĆ TEGO CICHO BO TO NIEZGODNE Z REGUALMINEM BEZMÓZGU K***A

Opublikowano

I tak się Rito opierdala tylko skórki robią cwele.

A Gnar pewnie wejdzie z nowym patchem czyli nwm gdzieś za 20dni? Lub więcej.

Także można groć.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

ja gram 24/7 to wam napisze jak wylacza rankedy przed updatem lola xD

Bo ja jestem bronz 5, ale mam te skrypty to mi sie troche inaczej gra bo lagi mam i 7-8 w porywach 11 fpsuf.

Riot nie wprowadzil jeszcze officialnego anty cheta ale slyszalem ze rockalone2k ma im podeslac cos na ten temat, chyba maja zaplacic spugiemu 3 miljony, ale ja tak przeczytalem na forum o chetach wiec to nie ode mnie informacja. Tqk czy sie bany bedą wczoraj, a jak nie to 4.7.12 patch zmienis bo tsm cos wprowadzali po cichu.

Opublikowano

NIE MOGĄ ZROBIĆ TEGO CICHO BO TO NIEZGODNE Z REGUALMINEM BEZMÓZGU K***A

wszystko mogą zrobić kurw ... przecież jak zrobią oficialną zapowiedź anty cheata to każdy po patchu wyłączy bola ... może niech jeszcze udostępnią go przed wydaniem patcha, i powiedzą jak go ominąć ? pomyśl trochę bezmózgu . 

29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...