Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest meeega, tylko szkoda, że mało osób. Dlatego wchodzić i grać!! Administracja miła, ogarnięta. Ogólnie spoko ;D

Pozdro YkicariP

Opublikowano

Powiem tak, wbiłem i jest rewelacyjnie.
Administracja bardzo przyjazna i przede wszystkim zna się na rzeczy. Serwer z miłą atmosferą choć małą ilością graczy, jednakże mam nadzieje ze wkrótce będą tłumy, gdyż teraz nie łatwo znaleźć dobry FB z miłą atmosferą gdzie jest nie ma rażącego w oczy spamu na czacie. Serwer godny uwagi i pozostania na dłużej.
Zapraszam gorąco i pozdrawiam.
-Bloody

Pytanie do Właściciela, czy w najbliższym czasie będą jakieś eventy/nowości?

Opublikowano

Witaj, bardzo dziękujemy za wysoką opinie :) Eventy.. Event jest wtedy kiedy jest conajmniej 10 graczy na serwerze, nie liczac Administracji. Pozdrawiam

Opublikowano

Ja również gorąco polecam serwer ! Świetnie ogarnięty, bardzo ładny spawn, pluginy dobrze skonfigurowane, ogółem świetny FreeBuild ;). Ponadto bardzo ciekawa sieć serwerów, ładny design i bardzo miła administracja, widzę że szukacie innych serwerów do sieci ? Widać że dąrzycie do sukcesu ;). Powodzenia !

gra.png

Opublikowano

Hmm mój Chrome twierdzi, że wasz launcher jest złośliwy i zablokował plik. Proszę o weryfikację pliku, po raz pierwszy coś takiego mi się zdarzyło

Opublikowano

Niestety Serwer mnie też nie mile zaskoczył.

Kupiłem broń na spawn i dostałem Jail od Cuboid-a.

Potem się obraził i dostawałem kicki.

Opublikowano

Vonziq, zdecyduj sie co piszesz :) 2 posty @VonziqPL dodales ze serwer jest super, pozatym dostales kicki za wulgaryzmy oraz spam. Pozdrawiam.

-W naszej administracji znalazla sie dziewczyna ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...