Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co o tym sądzicie? -Epidemia

Gość croon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak zaczna wprowadzać jakąś obwiązkową szczepionke to wiedzcie ze cos sie dzieje

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Tylko ciekawe skąd te wirusy/bakterie się biorą? Może mi ktoś to w sposób przystępny wytłumaczyć?

Opublikowano

Mogą po prostu mutować same, albo ktoś się bawi w laboratoriach. Ja osobiście trochę stracham, ponieważ jest szansa że to się przeniesie do Europy.

A co do pochodzenia, to po prostu to jest wirus, który został wzbogacony naturalnie lub sztucznie (iluminati) o nowe zmodyfikowane "komórki"

Opublikowano

jak macie prubke piscie pomoge zrobic na to lekarstwo uwiezcie mi pracuje w nfz wystarczy odwrocic dzialanonsc wirusa w prubce111

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

Pamiętam że z AH1N1 było tak samo. :P Wszędzie straszyli, że zbliża się epidemia itd. a tak naprawdę nic się poważnego nie stało. Prędzej czy później wynajdą na to szczepionkę. Chore jest twierdzenie, że przywódcy wszystkich krajów chcą zmniejszyć populację ziemi zabijając ludzi... :P

Opublikowano

Może była po prostu pusta, żeby pokazać jak to wygląda z trumną w środku?

no tak,ale nie chodzi o to,chodzi o to z jakiego powodu wogole takie cos istnieje ? Kto to produje i w jakich celach ?

Opublikowano

nie wieszcie w te bsdury iluminati to jakiesz gunwo wymyslone dla zdbywania popularnosci w pszemysle muzycznynm filmowym itddd a to yto media szukajo tematu rzeby namieszacz w glowah

Opublikowano

Na przyszłość radzę nie brać rzeczy pisanych na kwejku na poważnie.

Ja nie biore tego na powaznie,ale ciekaw jestem skad te pojemniki z trumanmi sie wziely? z jakiego powodu itp

Opublikowano

Beka z ludzi. Serio.

Zaraz pewnie napiszą mi że illuminaty chcą żebym myślał że to bzdury. Śmieję się z każdego typa który w to wierzy oraz to rozpowiada :D

Opublikowano

9752cd9f0632e2c122ff526327f955c0_origina

Nie no ja to na początku nieźle się wyatraszyłem. Ale skąd k***a i po co te pudła z trumnami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...