Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Tutoriali dot. tworzenia belek do prezentacji MT2

vPaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Prosiłbym o podesłanie linków do poradników dot. tworzenia belek, ramek do np: prezentacji mt2.

z góry dzięki

by Neosieł

Opublikowano

MrZielsko : )

Down@ 

https://www.youtube.com/channel/UCDe7iDB3ThWktsKHh4XKTJg

Adres bez user/xxx 

http://www.mpcforum.pl/topic/1014358-belka-pod-prezentacje-serwerow-mt2-am/ 

Obczaj sb psd , podobnych prac i może z tego sam się nauczysz. Bo tutoriali wiele nie ma .

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

MrZielsko : )

nie ma MrZielsko tylko Zielsko, jak nie wiesz to się nie wypowiadaj

@top

ma tylko 2 tuty i w dodatku speed art, czekam dalej na propozycje ;p

by Neosieł

Opublikowano

Ja polecam się najpierw zapoznać z podstawami narzędzi Photoshopa i jeżeli chcesz tworzyć belki od zera, to musisz wydać kilka złotówek na tablet graficzny, aby rysować ornamenty. Ja wydałem pieniądze  i myślę że to była bardzo dobra inwestycja. Z czasem będziesz nabierał nowych umiejętności w tej dziedzinie. Ja na przykład nie korzystałem z żadnych tutoriali tylko sam uczyłem się co zrobić, aby to ,,wyglądało". Jeżeli chcesz mieć coś związanego z grafiką w przyszłości zacznij jak najszybciej, bo należy temu poświęcić ogrom czasu... 

Opublikowano

Ja polecam się najpierw zapoznać z podstawami narzędzi Photoshopa i jeżeli chcesz tworzyć belki od zera, to musisz wydać kilka złotówek na tablet graficzny, aby rysować ornamenty. Ja wydałem pieniądze  i myślę że to była bardzo dobra inwestycja. Z czasem będziesz nabierał nowych umiejętności w tej dziedzinie. Ja na przykład nie korzystałem z żadnych tutoriali tylko sam uczyłem się co zrobić, aby to ,,wyglądało". Jeżeli chcesz mieć coś związanego z grafiką w przyszłości zacznij jak najszybciej, bo należy temu poświęcić ogrom czasu... 

dziękuję wam za wypowiedzi, obejrzałem te tutki od Zielska, i trochę z nich zrozumiałem. Dzięki za pomoc

/zamykam

by Neosieł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...