Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ExtremeMT2 [Dedyk] [Easy]

Yuuu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

za mało osób - 200 stałych by wystarczyło a nie ma nawet 100 postaci od staru ; ( sorry serwerownio czasy się zmieniają

Zajebista nutka !

;)

Grubson

AbradAb

Rahim

o.O

Opublikowano

Zwykły Xenox ;d nie wbijam ;p

Nie zwykły xenox, nie ma na nim bugów...

A ja myslałem, że coś pobuguje...

Ja mam taki problem, otóż na maila nie przyszło mi potwierdzenie konta, przez to nie mogę wbić na konto na stronie...

Patrzyłem w spamie i równiez nie ma.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Gdyby bylo +1k graczy bylby to z*******y serwer, a tak to lipa totalna :/

''Chcesz zmienić świat na lepsze?... Może od siebie zacznij!''

Opublikowano

Gdyby bylo +1k graczy bylby to z*******y serwer, a tak to lipa totalna :/

Niestety, jest jakaś inna reklama poza mpc...?

Opublikowano

Dla mnie lipa i czuje że będzie tak jak kiedyś. 50 osób online bo dodadzą jakiegoś noobka do administracji i porozdaje unikaty lub inaczej też: Znajomość GM i rozmowa na ts = top 1 eq na serwie / unikaty. ;x

Opublikowano

No co moje piękne oczka widzą :3 . Proszę moderatora działu o usunięcie/zamknięcie prezentacji, powód ? - używanie grafiki, która wykonałem bez mojej zgody, pozdrawiam były [GM]SirJarek :) // Kasiu rusz dupke i zrób prezentacje, a nie znów sprzedajesz SM'y i siebie :) .

++ REPORT

Opublikowano

i co juz off? 1 dzien tylko xD?

Co do serwera pamiętam stare odsłony był mega lecz teraz to wielki syf.. Kasia po co kłamiesz ludzi? że niby nowa administracja skoro jest ta sama pod innymi nickami.. ;] 

Opublikowano

Strona będzie działała jutro, chwilę przed startem ;)

Serwer był off, ale już nie będzie. Wszystko od nowa, nowa ekipa, nowe zasady. ;)

Tak tak, Stara prezentacja 3 albo 4 reaktywacja. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Dlaczego nie moge sie polaczyc z serv caly czas pisze ' Nie możesz się zarejestrować z nieznanych powodów ', na stronie głównej moge i pokazuje ze serv on

fiu1ic732dps.png

Opublikowano

KD na um, luda, milion kolorfych hwnakuf, pierdylion ulepszaczy i jeszcz pewnie więcej rzeczy w IS.Nie polecam nikomu.Serw typu Xe**.

no dokładnie jak j*b&=*ny Xenox. Gówno te kd to może jeszcze ale pierdyljon zbroi i tych ulepszaczy...

93240497497637605478.jpg

Opublikowano

Kaśka, zwracam się z pytaniem (Resh + FlyToSky, na bank nas pamiętasz ^^ Nikt Cię nardziej nie wkurwiał), czy znowu nagle z dupy nasze konta zostałyby zbanowane przez głupiego Admina, co miał wąty, że dostaliśmy itemy od GM'ów podczas eventu? Znowu na serwie będzie krążyć 250 KD +5 w stakach? Znowu zrobisz sobie prywatne konto i na nim będziesz trzymać itemy niedostępne w grze? Znowu na prywatnym koncie będziesz kupować bronie 25um+ za KD'ki z komend? Ciekawi mnie to :)

Opublikowano

Serwer może być fajny, zagram z chęcią. Ale odpuście sobie cooltext'a . ;) A znajdźcie grafika. Bo prezentacja niszczy me oczy.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Oo ExtremeMt2 dalej się trzyma. Byłem kiedyś u was GM'mem. Ale wyleciałem za to ,że jakaś gm'ka banowała przez strone uczciwych graczy jako moja osoba. ^^

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

server jakiś bląd miał i teraz te konta stworzone przed bugiem zostały zablokowane. Wiec ci co chcą nadal grac Extreme musza zrobić nowe konta 

O tym już każdy wiedział kilka dni temu i konta nie zostały zablokowane bo na stronie głównej można cały czas się zalogować na nie, pewnie i tak ci co wbili lv'e nie bd mieli zamiaru robić kolejnych kont i od nowa expic bo do już by było bez sensu, Kasia porostu nie potrafi przywrócić systemu do czasu przed tych zdarzeń i wszystko naprawić...

fiu1ic732dps.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...