Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft za sms ?!

JaJestemKuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup, i napiszesz czy działa :)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Co? Niby dlaczego gift code jest dwa razy droższy jak to to samo?! No ja tam nie wiem, mi coś tu śmierdzi (i to nie ja) ponieważ dlaczego mieli by sprzedawać konta za 15, które kupili za 80? Niby jest podane, że to legalne, oryginalne konta, i możesz zmienić skina i hasło. W regulaminie nic się nie doczytałem o "tymczasowym dostępie". Możesz spróbwać wydać to 15-20 zł. Jak cię oszukają to idź do sądu, tak jak jest w regulaminie :D

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

Dokładnie, fejk i jeszcze raz fejk. Nigdy nie dostaniesz Minecraft premium za SMS, i to jeszcze za 15 zł premium, a gift za 30 zł. Napewno dostaniesz konto którego używa pewnie z 10-20 osób, gift będzie albo nieważny albo nieprawidłowy. Pamiętaj zawsze grę kupujesz od oficjalnego producenta gry czyli https://minecraft.net/

sygnaturka.png
Opublikowano

nie polecam mnie oszukal caly dzien robilem na truskafkach wyslalem im esa od ksiedza bo ma nie mam telefonu to jemu kupilem starter z bierobki i nie dostalem konta na email

Opublikowano

Ja kupiłem za sms konto. I nie polecam. Jeśli chcesz konto, to na fibberhost możesz smsem chyba

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Fake, albo dostajesz konto które ma po kilkanascie typa ;)

Dokładnie nie ma co na takich stronach próbować. Lepiej raz a pewnie na minecraft.net i spokój na całe życie.

Pomogłem? Like?

Opublikowano

@matrox6 zgodzę sie z toba ale jest możliwość kupienia minecrafta za sms. Taką możliwość ma hosting Fiberhost. A co do tego że tylko na minecraft.net można kupić giftcode a nie konta i cie nie oszukają to nie prawda. Ja kupiłem na xx  i mnie nie oszukali. Dobry kontakt. Giftcode dostałem bo 5 min. Polecam ;D

Opublikowano

@matrox6 zgodzę sie z toba ale jest możliwość kupienia minecrafta za sms. Taką możliwość ma hosting Fiberhost. A co do tego że tylko na minecraft.net można kupić giftcode a nie konta i cie nie oszukają to nie prawda. Ja kupiłem na xx  i mnie nie oszukali. Dobry kontakt. Giftcode dostałem bo 5 min. Polecam ;D

Chodzi mi o to że najbezpieczniej jest kupić na minecraft.net . Oczywiście są ludzie którzy też sprzedają i nie oszukują.

Pomogłem? Like?

Opublikowano

Poczytaj poniższy artykuł.

http://www.mpcforum.pl/topic/1243910-redaktorzy-radza-2-oryginalny-minecraft/

Masz 50% szans, że kupisz prawdziwy giftcode. Nie lepiej wydać te 80zł i mieć własne, legalne konto?

50% na dobry giftcode-code za 30zł? Śmieszne. Raczej 100% szans, że nie będzie działał lub go poprostu nie dostaniesz.

Oni dostaje ok.15zł z tego 30zł, a giftcode na miinecraft.net ok.80zł...

Opublikowano

50% na dobry giftcode-code za 30zł? Śmieszne. Raczej 100% szans, że nie będzie działał lub go poprostu nie dostaniesz.

Oni dostaje ok.15zł z tego 30zł, a giftcode na miinecraft.net ok.80zł...

Nie wszyscy w internecie są oszustami.

50% szans, że kupisz giftcode, a 50%, że zostaniesz oszukany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...