Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

za POMOC BEDA LAJKI !@

ElandosDno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.Mam prosbe- a mianowicie : jak Koledzy udostepniacie swoje linki do yt na mpc ale zeby w linku nie bylo charakterystycznego adresu do filmiku typu www.youtube.blablabla.pl tylko zeby w tym bylo napisane przykaldowo CLICK i ktos w to wchodzi a tam moj filmik albo zeby ten dany link zatytulowac Wieza Wygancow no wiecie o co chodzi.

Opublikowano

8097214062889241132950.jpg

Dobra, wiem, że nie chodzi o to, porąbało mi się. Sorry.

Opublikowano

no wlasnie patrze i patrze i nie wiem o co cho xD pomozcie koledzy! ale lajk za dobre checi

No jak kolega ci wszystko wytlumaczyl. 

Teraz jak piszesz to od lewej strony na górze 3 ikonka "Specjalne BBCody" klikasz i wybierasz media i tam masz.

Albo moze ci chodzi o :

[.media]linkyt[./media]

[.youtube]linkyt[./youtube]

bez kropek

Albo o takie coś?

Pomoc

"Upadli powstaną"

Opublikowano

chodzi mi o to co ty wlasnie miales napis POMOC kliknalem w niego i przenioslem sie tutaj chce sam wlasnie nazywac linki tak jak ty teraz wlasnie tym napisem POMOC,jak to zrobiles?

Opublikowano

Z youtube nie da sie chyba tak. Wchodzisz w specjalnie bbcody i masz tam link do tematy. W pierwszy polu wpisujesz id tematu czyli to z linku w tym przypadku:

1259622 a w tym drugim nazwe ja dalem POMOC.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Masz wyjasnione tutaj

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...