Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dodanie Fireflal]

Liszowski321

FireFall  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dodać grę "FireFall" Do forum?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. 
Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować kijową ale informującą ankiete na temacie dodania do forum gry o nazwie "Fire Fall"

Informuję iż gra jest na platformę steam, jest w 100% darmowa, oczywiście istnieją pakiety za prawdziwe pieniądze. Gra jest Po angielsku ( czyli gimbusy z metina nie bedo nam przeszkadzać :PPP ) 

Bardzo łatwo wczuwasz się w klimat, nie musisz czytać questów ( oczywiście jest lektor też po angielsku ) 

Jest Bardzo Dużo Dużo i jeszcze raz Dużo Broni.
Jest Pięć podstawowych klas

Sniper ( Recon ) 

Assault ( Tank ) 

Enginer ( Inżynier ) 

Dreadnaught ( Wojownik ) 

Medical ( Medyk ) 

To tyle z postaci, więcej zapraszam na oficjalne forum. łatwo znaleść w google wpisujecie FireFall.com :]

Dodam że w tej grze można latać odrzutowcami / jeździć motorami / autami / Latać z rakietowymi butami.

Wiele wiele więcej! Zapraszam do wspólnej gry Pozdrawiam 

https://www.youtube.com/watch?v=sjaqy_0yxF0

Filmik z beta-testów , informuje iż beta testy zakończyły się 31 lipca 2014 roku.

Zapomniałem również dodać że jest wiele wiele innych klas, mamy tylko te 4  klasy, po wbiciu określonego poziomu, odblokowujemy inną postać. itd itd.

@Prezentacja Będzie Edytowana Z Czasem
@film Który Jest Podany U Góry Jest Za Czasów Beta Testów 2012 Roku. 
@Grafikę Tej Oto Gry Została Zrobiona Wraz Ze Współpracą Pracowników WoWa ( world Of Warcraft ) 
@W grze "FireFall" Są Gildie, Drużyny oraz punkty assysty tzn. Bijesz grupke potworów i twój kolega / nieznajomy zabija je ty również otrzymujesz exp + kryształy za assysty.
@FireFall Posiada Epicką Grafikę Wykonaną Przez Twórcy Grafiki World Of Warcraft Tzn. Prze Epicki Statek który rozbił się zza czasów tutoriala.
@świetne a wręcz Genialne, Efekty Strzelania/Zabójstw.
@Jeżeli Zostaniesz zabity przez stwora Przez 20 sekund krwawisz, jeżeli nikt ci nie pomoże masz 1 minute respawnu, możesz wcisnąć przycisk (domyślny) e i wolać o pomoc najbliższym graczom. Jak nie chcesz czekać wciskasz przycisk (domyślny) R i pojawiasz się na platformie respawnu w mieście. Też genialny system.
@W FireFall Wprowadzono od ostatniej aktualizacji, możliwość craftingu/naprawiania broni/zbroi.

Proszę Wszystkich O Oddawanie głosów bezpośrednio do ankiety, Dzięki!

Dołączam screena ze Steama, jest to Widok z Drugiej "Wioski-Siedziby" Robiony na Jednym z krzaczorów ( drzewek koralowych ). Oczywiście shadery mam na very low więc tak pięknie nie widać..

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=295046931

Tutaj Screen z Widoku ze skał na 4 Bazę. ( ze shaderami ) 

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=295062815

Tutaj macie widok z odrzutowca.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=295267727 

@W grzę Została usunięta arena PVP! Została zamknięta do odwołania, bodajże poprawiają jakieś bugi itp. 

wszelkie kopiowania są surowo zabronione.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszelkie kopiowania są surowo zabronione.

jebłem

#top

Nie mam słabego kompa, odpaliłem to na najniższych detalach i pokazało mi że nie mogę zagrać bo "komputer nie spełnia wymagań". Wątpię że ta gra ma dużo graczy więc według mnie jeszcze za wcześnie, nope.

Opublikowano

Jak ci piszę że nie spełniasz wymagań to nie spełniasz -_-.. Przykro mi . Tak Kopiowania są zabronione. mi się instalowało dość długo 1,5h. Graczy w grze online jest ok 6 tysięcy :] więc mało raczej nie jest. Dodam że tą gre GRAFIKE TEJ GRY Robili twórcy WoWa, więc grafika denna nie jest :] pozdrawiam 

@Edit

ODDAWAJCIE GŁOS W ANKIECIE! 

Opublikowano

Jestem na tak. ale autorze tematu mam jedno pytanie. Otoz czy w tej grze jest co do roboty? Na poczatku to wiadomo, ale jak w late? I mam jeszcze problem. otoz ta gra jest po angielsku, nie umiem dobrze angielskiego, musze umieć, zeby grać w tą gre?

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak, W grze jest ogrom OGROM dużo misji. Są Też "wieże" które przylatują z kosmosu (coś w stylu metina w metinie XDDXDXDXD) I musicie go wraz z przyjaciółmi bronić przed potworami. Jest Arena PvP Czy PvE. możesz sprzedawać Itemy / Kupywać wymieniać Kryształki ( podstawowa waluta w grze ) na kredyty ( też waluta lepsza ) 

Do drugiego pytania, Otóż nie nie musisz. Jezeli przyjmujesz quest, GPS Wyświetla ci CheckPoint (często jest on na niebiesko) I musisz się do niego udać wszystko jest czytelne ja zabardzo nie umiem angielskiego, jakoś dałem radę :] Oczywiście dodałem Filmik GAMEPLAY Po polsku. ale on jest nieaktualny, ale przedstawia co i jak.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Tak, W grze jest ogrom OGROM dużo misji. Są Też "wieże" które przylatują z kosmosu (coś w stylu metina w metinie XDDXDXDXD) I musicie go wraz z przyjaciółmi bronić przed potworami. Jest Arena PvP Czy PvE. możesz sprzedawać Itemy / Kupywać wymieniać Kryształki ( podstawowa waluta w grze ) na kredyty ( też waluta lepsza ) 

Do drugiego pytania, Otóż nie nie musisz. Jezeli przyjmujesz quest, GPS Wyświetla ci CheckPoint (często jest on na niebiesko) I musisz się do niego udać wszystko jest czytelne ja zabardzo nie umiem angielskiego, jakoś dałem radę :] Oczywiście dodałem Filmik GAMEPLAY Po polsku. ale on jest nieaktualny, ale przedstawia co i jak.

Pozdrawiam :)

ta gra jest p2w? jesli tak to ile kosztuje premka czy cos w tym stylu

XrgAYyk.png

Opublikowano

Tak , jest to gra z możliwością kupna Pakietu vip na określoną ilość czasu.  z tego co pamiętam to

Vip 7 dni 40 RedBeans ( Waluta Najdroższa w grze ) 40 RedBeans To 5 EURO

Vip 30 dni 100 RedBeans 100 RedBeans to 10 EURO 

Vip 180 Dni 550 RedBeans 550 RedBeans to 55 EURO 

Vip 356 Dni 950 RedBeans 100 RedBeas To 100 EURO

Opublikowano

Jako testowy można dodać, ale ja bym poczekał z miesiąc, ponieważ z tego co widzę gra nie jest zbyt dużo popularna, widać to na gry online. Grafika jak na te czasy nie należy do dobrych. (Wiem, że to darmowa gra). Nie ma sensu, żeby zalegał kolejny z małą aktywnością dział. Ja wcześniej o niej słyszałem, dlatego znam nazwę gry. 

Firefall

W nazwie tematu jest błąd. Trzeba to poprawić. 

Tak w skrócie dział testowy dopiero za miesiąc, ja bym wcześniej go nie dodawał. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Na nie, nie chcecie dodać Dark Blooda a jakieś gówno tak.

Walne komik sansem.

NIE

nie, czekam na hejty

Opublikowano

Tak, wiem zauważyłem go, nie wiem jak go poprawić, ale to nic. Nie ma powodu czekać miesiąc, 3 dni temu ściągneli Beta-Testy, trzeba reklamować! Na oficjalnych stronach Steama już ruszyła kampania! A z Grafiką to jak najbardziej się nie zgodzę! Grafika przecudna, na tym screenshoocie ja mam Wszystko na Very Low , nie mam żadnych shaderów, nic. Jak włączycie na medium będzie widać już dobrzę! Pozdrawiam!

A co do mniejszej aktywności, napewno nie będzie ponieważ będe robić poradniki itd. coś się zawsze wymyśli :) pozdrawiam.

Walne komik sansem.

NIE

nie, czekam na hejty

hah widać kolejny cebulaczek, jego gra nie została wprowadzona i już hejty leco na inne.. spokojnie przejdzie ci to kiedyś poprostu graczy nie interesuje jakieś darki bloody w grafice z kupki.. Gówno? HAHAHA Tutaj naprawdę padłem. Zobacz sobie grafike dodałem do prezentacji, na steam tam masz 1/1000 świata które zrobiłem pozdrawiam!

Opublikowano

Też jestem za. Można spróbować i zobaczyć co z tego wyjdzie. Najwyżej się usunie jak nie wypali.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Walne komik sansem.

NIE

nie, czekam na hejty

@wlatca bycie na nie żeby nie dodali innych działów bo nie chcieli dodać tego działu który ty chciałeś to troszeczkę nie fair i zachowujesz się jak obrażone dziecko któremu zabrali samochodzik ;).

@top

Ja jestem na tak, gra wciągająca zacząłem grać godzinkę temu i wciąga mocno. 

Opublikowano

@wlatca bycie na nie żeby nie dodali innych działów bo nie chcieli dodać tego działu który ty chciałeś to troszeczkę nie fair i zachowujesz się jak obrażone dziecko któremu zabrali samochodzik ;).

@top

Ja jestem na tak, gra wciągająca zacząłem grać godzinkę temu i wciąga mocno. 

Wy też się podobnie zachowujecie, bo nie chcecie dodać działu który ja chcę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...