Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak najszybciej nabic posty

Yuuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, jak najszybciej nabic posty.

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Spamuj?

Wow? o.O nie domyslilabym sie, ale w jakich dzialach i tematach najlepiej? -.-

Pisz tylko tak lub nie w dzialach sugestie dotyczace forum xD

Dziekowac ;)

Udzielaj się codziennie w działach MC, M2, LoL oraz innych działach w których możesz pomóc no i pogaduszkach ;_;

ta, nie mam czasu codziennie. Posty potrzebne 'na wczoraj'.

ale i tak dziekuje za pomoc.

p.s jakies inne sugestie?

Nie znasz mnie tak naprawdę, ale nie martw się. Wszystkiego dowiesz się od tych, którzy nawet ze mną nie rozmawiali ;>

Opublikowano

Poszukaj jakiegoś odpowiedniego działu dla siebie na którym się znasz. Ja sam nie mam pojęcia jak nabiłem te 4200 (prawie) postów. Staram się pisać w tych działach na których się znam. W mc, metin, lol - tam najłatwiej nabić posty, może jeszcze w komputerach (jeśli ogarniasz te sprawy)

Opublikowano

a po co sztucznie nabijać posty dla samej liczby? Penis ci rosnie wtedy? Jak nabic posty? Pisz je. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

A po co Ci większa ilość postów? Są one jakimś wyznacznikiem statusu społecznego czy coś, że tak je pragniesz?

Opublikowano

a po co sztucznie nabijać posty dla samej liczby? Penis ci rosnie wtedy? Jak nabic posty? Pisz je. 

Raczej nie:

543345534454.png

Żeby nie było spamu:

posty najszybciej da się nabić pisząc je

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Nabić posty?

Odwiedź Publikacje Serwera w Metinie i wypowiadaj się. Tam nie trzeba wiedzy.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Admin Cienia
Opublikowano

Miliard postów, polecam, polecam, a potem ban. :)Mile widziane sa bardziej konstruktywne wypowiedzi.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Miliard postów, polecam, polecam, a potem ban. :)Mile widziane sa bardziej konstruktywne wypowiedzi.

Ale na te bardziej konstruktywne trzeba poświęcić parę sekund więcej a autorka widocznie nie ma czasu do stracenia.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

autorze, w jakim celu potrzebne ci sa te posty? lepiej miec 100 wartosciowych niz 500 nic nie wnoszących

Reklame serwera chcę dziecko zrobić.

Nabijanie postów nie ja sensu, w koncu i tak dostaniesz perma a prezentacja sie stoczy.

Możesz próbować udzielać sie w dziale swojej ulubionej gry.

Opublikowano

Odpowiadając na ten temat, również nabiłeś bezsensowny post.

#offtop. Kto posiada największą ilość postów na forumgu?

http://www.mpcforum.pl/members/

Zaznacz sortowanie według ilości postów.

A co do tematu to: można zrobić temat z jakimś problemem, w którym raczej nikt nie pomoże, co 24h się go odświeża i ilość postów skacze w góre.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

A co do tematu to: można zrobić temat z jakimś problemem, w którym raczej nikt nie pomoże, co 24h się go odświeża i ilość postów skacze w góre.

moderator pomagajacy w nabijaniu bezwartosciowych postow

#mpcelita

• 1 rok później...
Opublikowano

Spamuj?

Lepiej nie spamowac bo chyba za spam mozesz bana dostać , udzielaj sie w tematach i tyle innego sposobu nie ma

Opublikowano

a po c**j nabijać posty? Fora dyskusyjne to nie jest jakaś gra rpg, gdzie masz jakieś statystyki i rozwijasz postać, lol

Nigdy nie zrozumiem tych waszyech e-penisów

Opublikowano

Ucz się od mistrzów:

2956414395771411087844.jpeg

Przepis jest prosty: napisz post w każdym temacie nienawiązujący bezpośrednio do faktycznego tematu, albo wdaj się w dyskusję na tematy, w których ludzie mają skrajne opinie (polityka, religia, oglądanie słotkich kotków na yt itd). Takie tematy mają najwięcej odpowiedzi.

Ewentualnie wdaj się w gównoburzę na temat obecnej moderacji forum, w tym przypadku jednak licz się z tym, że możesz dostać bana.

Hurra! Nabiłem sobie kolejnego posta!

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...