Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EasySurvival

fagasxd321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodzę na server wydaje się dobrym , leć jak dalej patrze to już mnie zniechęca

- Spawn jest nawet łady i ułożony , ale co poza nim to już jest okropne

- Plugin są w normie i nie widziałem jakoś bugów

- VIP już on sam mówi za siebie ze server jest dla Hajsu - Eq Prawie najlepsze bo Pro III diax tak jak bron jego

Możliwość naprawy eq i FLY mówi dodatkowe ze server jest tylko dla kasy

Sam server tym vipem narusza  Zasady Euli gdyż  NOTCH sam powiedział ze można sprzedawać Vipy , ale by nie dawały przewagi nad innymi wiec tym server narusza te zasady i może zostaw zamkniety

Server Oceniam na 4/10

Opublikowano

Gdy wchodzę na server wydaje się dobrym , leć jak dalej patrze to już mnie zniechęca

- Spawn jest nawet łady i ułożony , ale co poza nim to już jest okropne

- Plugin są w normie i nie widziałem jakoś bugów

- VIP już on sam mówi za siebie ze server jest dla Hajsu - Eq Prawie najlepsze bo Pro III diax tak jak bron jego

Możliwość naprawy eq i FLY mówi dodatkowe ze server jest tylko dla kasy

Sam server tym vipem narusza  Zasady Euli gdyż  NOTCH sam powiedział ze można sprzedawać Vipy , ale by nie dawały przewagi nad innymi wiec tym server narusza te zasady i może zostaw zamkniety

Server Oceniam na 4/10

Hehe. Czytajac twoj post jeblem. Jak bys pokopal z minutke to bys mial seta 4/3 :). Vip jest dla tych ktorzy chca miec latwiej. 30 lvl leci z 1 kamienia wiec eq do naprawy to pryszcz.  Znajdz mi serwer gdzie jest  vip ktory nie daje przewagi nad innymi. I chcialbym zobaczyc ten cytat od Notcha . Tak jak w temacie ! HEJTY! Cale mpc forum...

Opublikowano

SIema

Dobrze, że postanowiliście dać wyski % dropa, gdyż na 100% ułatwi to gre nowym graczom:) Na pewno za niedługo zagram i się przekonam czy serwer jest tak dobry jak się wydaje. Drop Koxów też jest bardzo dobrym rozwiązaniem dla nowych graczy i dla niecierpliwych, którym nie chce się ciągle kopać kamienia w poszukiwaniu złota:). Oops.. Sorry ;P Czytając drop natknąłem się na złoty blok 9%, więc niecierpliwi mogą się cieszyć ^^ ja jestem jednym z tych ludzi więc jest to dobry sposób na zdobycie większej ilości koxów :) Pozdrawiam serdecznie ^^ na pewno zagram :).

Opublikowano

Nie podoba mi sie serwer bo diaxy obstawiaja spawn i nie ma jak wyjsc mogli byscie dac przycisk na losowy teleport

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Typowy łatwy survival - od kilku miesięcy panuje na nie moda w polsce tak jak kiedyś na serwer frakcje, serwer słaby tak jak każdy "Easy" który jest skopiowany od innych a administracja nawet nie próbuje dodać czegoś od siebie.

Opublikowano

Typowy łatwy survival - od kilku miesięcy panuje na nie moda w polsce tak jak kiedyś na serwer frakcje, serwer słaby tak jak każdy "Easy" który jest skopiowany od innych a administracja nawet nie próbuje dodać czegoś od siebie.

Serwer ma juz rok + miesiac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...