Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tradica - Zjawka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy bon na mistyki dziala na zjawe? bo bez bonow na zjawke bilem jej po 4k krytem na marmorku a z bonami 60 na mistykow dalej bilem tyle samo na serwie triadida wiec jakie mam pakowac bony na zjawke :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Otrujesz latwo powiedziane mam 16 na trute i zawsze taki zaje***** fart ze truje ja na chwile albo wogole albo dopiero pod koncem -,- wiec jakie bony na ta zjawe?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

@up

Wsadź bony na Potwora wtedy bd jechał zjawę po więcej niż 4k :)

Oczywiście przeszywa i krytyk obowiązkowo :)

Opublikowano

Zrób all eq na potwory i kryta (i coś na trute ^^) Powinno pomóc.

d41d8ef5bbc3fc0096767a343be944ec.jpg

Czy to piątek, czy sobota Bimber wygląda jak idiota.

Na ustach błyszczyk, na włosach klej, wszyscy wiedzą, że Bimber to gej.

Justin Bimber jak już wiecie to największy muł na świecie!

• 1 miesiąc temu...
Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Tak jak mówią Ci up /\

Jak najwięcej wartości ataki, do tego z 60% na potwory i jakoś poleci :) Nie zapomnij o wbiciu z 50% na kryta, jeżeli Ci wolno wtedy idzie dedanie zjawy, to zrób sobie buffa najlepiej tylko pomoc i błogo. na P i jedziesz z koksem :)

POzdro

Opublikowano

6 lub 7 bon na potwory. Zatruty śr. 40+ z kd potwora, kryta i przeszywy. No i troche na otrucie (a jak nie masz bonów na otrucie to załatw jakąś ninje żeby ci ją zatruła)

Opublikowano

@up

Wsadź bony na Potwora wtedy bd jechał zjawę po więcej niż 4k :)

Oczywiście przeszywa i krytyk obowiązkowo :)

I przez takie osoby jak ty , ludzie zle wkladaja kd... Od kiedy to przeszywka dziala na potwory? Szkoda mi takich ludzi ktorzy wkladaja do broni kd potwora , smierci i penetry zamiast powtorki :) Zmiejszacie tylko wartosc swoich itemkow bo ten kto sie zna takiego gowna z takimi kd nie kupi :) Co do tematu... Chlopie co ty chcesz po 50k w ta zjawe walic? Jesli nie jestem ninja to mniej niz 10k bez kryta to bedziesz zawsze walic.. Ja z ribkiem 30% srednie koxalem ja po 4k i jakas nie plakalem a zjawa jest jednym z latwiejszych bossow a napewno latwiejszym od 9 ogonow :>

Opublikowano

Wystarczy KD smierci+4/5 i potwora+4/5 dobre eq +9(nie bede ci wymienial jakie ale najlepiej zatruty sr+34)noi jeszcze lvl :D Ja bym z tym co wymienilem z lvlem min.75 bym olozyl zjawe spoko z marmurkiem.

Opublikowano

I przez takie osoby jak ty , ludzie zle wkladaja kd... Od kiedy to przeszywka dziala na potwory? Szkoda mi takich ludzi ktorzy wkladaja do broni kd potwora , smierci i penetry zamiast powtorki :) Zmiejszacie tylko wartosc swoich itemkow bo ten kto sie zna takiego gowna z takimi kd nie kupi :) Co do tematu... Chlopie co ty chcesz po 50k w ta zjawe walic? Jesli nie jestem ninja to mniej niz 10k bez kryta to bedziesz zawsze walic.. Ja z ribkiem 30% srednie koxalem ja po 4k i jakas nie plakalem a zjawa jest jednym z latwiejszych bossow a napewno latwiejszym od 9 ogonow :>

Oj MakYs:P Dziewiec ogonow -->Zjawa;P Swoim wpkiem klade 9 ogonow w jakies 30 sekund bez poli;P Ze zjawa musze sie meczyc zdecydowanie dluzej:P Co do bonow pod poli,napewno zbrojka 2k pz+50 wartosc ataku,najlepiej jeszcze wbic we wszystkim co sie da 10% obrazen dodanych do pz (bijesz zjawe 4k--400 pz dodaje Ci sie z kazdym hitem). No i krytyk:) +otrucie.

In game name:

Hadesik,CzarnyHades,Boomslang,Radosny:]

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...