Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciągłe przegrane

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wie ktoś co się dzieje?

Mam 20 osób w friend liście na lolu, i widzę, że ostatnio wszyscy mają same przegrane...

Ja na 10 gier mam 2 wygrane.

Co się dzieje? od 2 dni tak mam, i zauważam, że inni też tak mają, nawet znajomi z którymi nie gram a są na przykład w goldzie.

Też tak macie?

Opublikowano

Ja mam ostatnio same serie winów, z kilkoma losami. Aczkolwiek wszystkie rankedy(oprócz dwóch) przegrywam. Lol dobiera graczy pod względem poziomu. Jeśli WL masz zbliżone do siebie to raczej jest OK

Opublikowano

Musicie bys naporawde slabi... Ja sie trzymam w platyne 5, pomimo ze sporo trollowalem i system chce mnie wrzucic nizej. Dostaje za wygraną 9 pkt, za przegraną trace 23. Udalo mi sie dobic do 40 pkt nawet. Jak mi sie poprawi mmr to spokojnie dojde do diamentu.

Opublikowano

A tak przy okazji jak poprawić to mmr jak jest słabe?

@Jamnik007 ale my nie jesteśmy słabi, mamy tak od dwóch dni, normalnie zawsze wygrywaliśmy, od razu po aktualizacji zaczęliśmy przegrywać...

Opublikowano

@xazerek no i co z tego!? ZAWSZE  5 osób wygrywa, a 5 przegrywa, może akurat twoja grupa ma pecha albo po prostu jest słaba... mmr nie da sie tak po prostu poprawic, jezeli jest na poziomie braza, a jestes w goldzie, to aby je poprawic musialbys tyle wygrac abys wyszedl z tego brązu do golda i wtedy poprawisz je sobie. nie jest to do konca tak jak napisalem, ale podobnie:)

Opublikowano

Może jesteś brązem jak wszyscy twoi znajomi ? Nie chce cię obrażać ale poziom gry brązu jest śmieszny i wygrywanie SoloQ w brązie jest banalne (Wiem bo wczoraj wybiłem kumpla z BII do Silvera V i przegrałem tylko 2 gry). Aktualnie gram na koncie kumpla bo wbijam mu silver I i aktualnie w histori gier ma 10/10 wygrancyh także nie mam pojęcie dlaczego wszyscy twoi znajomi dostają po dupie.

Opublikowano

Ej no nie ja wiem to jest spisek rito. Oni maja specjalny zbior trolli afkow i feederow i specjalnie wpisali taki kod zeby tobie i twoim znajomym ich przydzielilo zebyscie przegrywali caly czas i musieli dluzej wbijac dywizje wiec bedziecie dluzej grac wiec kupicie wiecej skorek niestety wypadlo na was nic z tym nie zrobicie

Potwierdzone info mam brata w riocie

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

K***a ja nie rozumiem co za idioci tworzą takie tematy

JAK KTOŚ PRZEGRYWA TO KTOŚ MUSI JA P******E WYGRAĆ -_- (confused)

Opublikowano

Dobry mózg autor. Jak masz takich słabych znajomych to co chcesz ;d 

Jak przegrywają to żeby wygrać musi ich ktoś wycarrować albo muszą wygrać, thats all

Opublikowano

usun ich i kup znajomych na allegro za 100 zl masz 1000 znjomych! Polecam bo fejm jest, a tez to som prosy z diaxa widc twoj problem sie rozwiaze i tlko ty bedxiesz przegrywac

Specjalista
Opublikowano

Ja grałem dzisiaj z LB 40 min 47 farmy ;_ Dzieci teraz siedzą w wakacje, pewnie teraz większość wróciła z obozów itp. żeby w lola grać. i tyle. kappa. CZEBA Z TYM ZYC

Opublikowano

Sa wakacje kazdy probuje wyjsc z brazu i z silvera. Sam mialem same przegrane a pozniej 8 wygranych rankedow pod rzad. A te tutty nic nie dadza jak sie natrafia na trolli ktorzy maja po 0/5 co mecz. Co to da ze ktos umie grac jak sam nie wygra team fightu.

Opublikowano

Samemu nie wygrasz meczu. Możesz mieć 19/2 na midzie, a bez tanka na topie i adc nie masz szans.

W dualu jest trochę lepiej bo zmniejsza ryzyko trolla. Niestety system banowania kuleje i trolle się nie boją.

Angażuj się w każdą grę, wygrasz to fajnie, nie wygrasz to nic sie nie stało. Częstym błędem jest po kilku

przegranych ciągle grać z nadzieją, że w końcu wygrasz. Coraz bardziej się denerwujesz, nie jesteś przez

to dość skupiony i zamiast grać zaczyna się flame na wszystkie cioty w teamie, co jeszcze bardziej przyczynia

się do przegranej. Wtedy inni zaczynają się denerwować, trollować, afkować :)

Polecam po 2 przegranych wyłączyć Lola i wrócić na następny dzień albo przynajmniej odczekać te pare godzin.

LBweb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...