Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Platinum - jak wygrać?

LechFuckYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś przegrywa skupić się na jego linii i dać mu pare killi - od razu jego morale się podniosą. Jeśli jeci fame - mute (opcjonalnie oczywiście, jeżeli Tobie to przeszkadza). Jeśli nie dajesz rady wygrywać gier graj w jungli i pomagaj teammate'om - na pewno zwiększy sie Twoja szansa na zwycięstwo. Polecam też granie duo, ale tylko i wyłącznie z osobą ogarniętą, która sama nie będzie flamić swojego premade'a ;) (widziałem już takie sytuacje głównie w niższych ligach). Skup się na swoich błędach - NIE GIŃ - to podstawa. Jeśli giniesz i zabijesz - to nie dobrze. Lepiej nie zginąć i nie zabić. Staraj się umiejętnie trade'ować summonery. Np w eraly pójść agresywnie i dać ignite w zamian za flasha przeciwnika. Mógłbym tak gadać i gadać, ale to zależy od Ciebie i Twojej motywacji aby stać się lepszym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hahahha, poziom tak wysoki? nie zauważyłem ;> Generalnie to poziom jest niższy niż GII/GI, nie wiem czemu mi mmr dropło, skoro mając G1 grałem z plat I/d5, wbiłem p5, grałem podobnie, awansowałem do p3, spadłem do p4 i nagle mam 'bunch of retards' i ciągle teraz siedzę w 5 :3

ziomek dobrze gada ,w goldzie przynajmniej współpracowali ,a w platynie nic k***a nic tylko afki ,trolle ,rage quity

Opublikowano

Hahahha, poziom tak wysoki? nie zauważyłem ;> Generalnie to poziom jest niższy niż GII/GI, nie wiem czemu mi mmr dropło, skoro mając G1 grałem z plat I/d5, wbiłem p5, grałem podobnie, awansowałem do p3, spadłem do p4 i nagle mam 'bunch of retards' i ciągle teraz siedzę w 5 :3

Mam to samo wbiłem plat 5 w 3 dni dobiłem plat 3 wszystko super i nagle co mecz jastaty 5/0 mid a moj adc i support po 0/3 0/4 jungler afk teraz ciagle w plat 5 jestem ostatni mecz 14/5 penta a i tak lose bo moj team 3/7 2/5 3/8 4/4

Opublikowano

"Nie chcialem grac na bolu bo to oszustwo wiec chce drop hacka"

Hahahahhaha ... nie uzywaj tego gowna nie bedziesz mial satysfakcji ani nic. Graj i moze ci sie uda, sam gnije w platynie czasem win streak czasem lose streak ale wierze ze kiedys sie uda

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

"Nie chcialem grac na bolu bo to oszustwo wiec chce drop hacka"

Hahahahhaha ... nie uzywaj tego gowna nie bedziesz mial satysfakcji ani nic. Graj i moze ci sie uda, sam gnije w platynie czasem win streak czasem lose streak ale wierze ze kiedys sie uda

Oczywiscie, ze sie uda. Dlaczego ludzie typu nervarien itd wychodza z platyny jak smurfuja bez spadniecia

Np jak robil Nervarien chall in 10 days to w platynie se spoko radzil..

Po prostu masz skilla i tyle, a uzywanie drop hacka to totalny bez sens, 0 satysfakcji.. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Oczywiscie, ze sie uda. Dlaczego ludzie typu nervarien itd wychodza z platyny jak smurfuja bez spadniecia

Np jak robil Nervarien chall in 10 days to w platynie se spoko radzil..

Po prostu masz skilla i tyle, a uzywanie drop hacka to totalny bez sens, 0 satysfakcji.. 

a to lepiej spaść do golda lub jeszcze gorzej przez mocno słabych graczy ! to na prawdę będę miał satysfakcje spadnięcie o jedną ligę niżej !

Opublikowano

a to lepiej spaść do golda lub jeszcze gorzej przez mocno słabych graczy ! to na prawdę będę miał satysfakcje spadnięcie o jedną ligę niżej !

Nie wiem zbytnio Ci chodzi??.

Ja tylko napisalem ze taki nervarien z platyny v do diamenta v spokojnie wyszedl na streamie, bo po prostu jest dobry.. No chyba ze zaraz wymowka ze nie mial noob teamow ;x. 

4zzt3n.png

Opublikowano

up to jest na bolu, w jednym temacie pokazał :)

a co do tematu: ciężka sprawa z tą platynką. golda przeskoczyłem w troche ponad tydzień, a w platynce 5 siedzę sobie od 4miesięcy ^^

ostatnio zrobiłem sobie 2dni przerwy od rankedów (same normale teamówki) a teraz mam win streaka :3

także od siebie polecam zrobić tak:

zrób przerwe na normale, tam znajdź sobie jakąś postać, zacznij ją katować (w sensie mainować) i wróć na rankedziki tą postacią ;D
ja osobiście mainuje adc (jinx, tristana, draven) i to wygląda tak:
jinx 23w 15l
draven 12w 3l
tristana 10w 4l 
:)

304191415027212454880.jpeg
Opublikowano

Polecam grac duo mid+jungle z kumplem katujemy tak caly czas i w platynce siedzielismy moze z 2 tygodnie, aktualnie d3.

W p5-3 sa kompletne boby wyboostowane czy bog wie co, nie idzie z nimi sie dogadac, ale jak wbijesz p2 to zmiana o 180 stopni ludzie sa 100% lepsi i wyjscie do diamentu to kwestia paru dni

Opublikowano

Polecam grac duo mid+jungle z kumplem katujemy tak caly czas i w platynce siedzielismy moze z 2 tygodnie, aktualnie d3.

W p5-3 sa kompletne boby wyboostowane czy bog wie co, nie idzie z nimi sie dogadac, ale jak wbijesz p2 to zmiana o 180 stopni ludzie sa 100% lepsi i wyjscie do diamentu to kwestia paru dni

Kto jest chętny żeby że mną grać duo ? preferuje mid albo jungle 

Bywalec
Opublikowano

Hm, dużo zależy od Twojego teamu, ale jeszcze więcej zależy od Ciebie. 

Musisz spróbować nakierowywać swoją drużynę, pingować, kontaktować się z nimi.

Spróbuj grać w jungli, midzie lub topie.

Opublikowano

GRasz jak gówno - przegrywasz.Taka prawda.Ja platyne przeszedłem w tydzień.Też mi się trafiały gówna, ale udawało się wygrać.

Kolego jak możesz ocenić mojego skila jak nie widziałeś jak gram,

nie widziałeś ani jego mojego meczu nawet lokingu i mówisz mi że gram jak gówno.

Chyba że jesteś jasnowidzem to zwracam tobie honor i szczere przeprosiny.

Aktualnie możesz tylko ocenić moje wypowiedzi i zachowanie w tym temacie.

I prośba zastanów się czasami co piszesz ! I gratuluje ci wyjścia platyny ! 

Opublikowano

@LechFuckYea Kolega Cheatek dobrze ocenił twój poziom gry, bo skoro siedzisz w plat5 od jakiegoś czasu najwidoczniej nie masz za duzego skilla :) Na smurfie z plat5 do plat3 o 16 gier wyszedłem ;x

Opublikowano

Co do tematu mogę powiedzieć , że jeżeli wchodzisz w que musisz zastosować zasadę: "Albo ja wykeruję ten mecz , albo nikt" . Nie radze Ci liczyć , że Ciebie ktoś wykeruje tylko musisz zrobić to sam, bo takie gry gdzie inni Cię kerują zdarzają się bardzo rzadko . 

Opublikowano

Kolego jak możesz ocenić mojego skila jak nie widziałeś jak gram,

nie widziałeś ani jego mojego meczu nawet lokingu i mówisz mi że gram jak gówno.

Chyba że jesteś jasnowidzem to zwracam tobie honor i szczere przeprosiny.

Aktualnie możesz tylko ocenić moje wypowiedzi i zachowanie w tym temacie.

I prośba zastanów się czasami co piszesz ! I gratuluje ci wyjścia platyny ! 

Płacz, że noby w brązie - po 300 grach nauczy sie czegoś - wyjdzie do silvera.

Płacz, ze nooby w silverze - po 300 grach nauczy się czegos - wyjdzie do golda.

Płacze, że nooby w goldzie itd...

Tak wygląda wspinaczka 90% ludzi.

Tak jak UP napisał - albo ty wykerujesz albo nikt, jeśli nie umiesz to znaczy ze bedzies siedział w platynie 5 az sie nauczysz.

Opublikowano

No dobra wy tak sobie piszecie fajnie o platynce, a co ja mam zrobic jak mam boby w d1 90 lp/ challenger? Hehe

Pamietaj jesli ty dominujesz swoja linie tak, ze przeciwnik boi sie wrocic na nia, to juz gre wygrales, jesli jest odwrotnie to gry nie wygrasz w 100%. Trzeba sie nauczyc grac miski, siedzicie w tych silverach, goldach i platynach i placzecie, a co moge ja powiedziec jak mam boby w challengerze? Tez temacik robic i o jezu nie moge wyjsc z d1 bo boby? Hehe

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...